U2:n Bono paljastaa pitkän parisuhteensa salaisuuden - Viihde - Ilta-Sanomat

Bono paljastaa pitkän parisuhteensa salaisuuden

Bono: Bono — rokkitähti ja hyväntekijä, Teema klo 23.00.

Bono tervehti suomalaisfanejaan Helsingissä viime elokuussa.­

23.2.2011 6:00

Rokkaava maailmanparantaja Bono on ollut yhdessä vaimonsa Alin kanssa vuodesta 1982. U2-bändin keulahahmo avautui parisuhteestaan Radio Etelä-Amerikalle.

Bono kertoi pitkän ja onnellisen parisuhteensa salaisuuden piilevän Ali-rouvan kärsivällisyydessä.

-Hän on uskomaton persoona. Minä olen kotonani siellä, mihin pääni painan. Ali on saanut minut ymmärtämään, mitä koti todella tarkoittaa. Pidän hänestä tiukasti kiinni, mutta kuten jokaisessa suhteessa, meilläkin on hyvät ja huonot aikamme.

Bono puhui haastattelussa myös neljästä lapsestaan.

-He ovat uskomattomia. Evalta ilmestyy pian elokuva, jossa hän näyttelee Sean Pennin kanssa. Jordan on aktivisti ja hyvä soittamaan pianoa. Mitä poikiini tulee, he ovat koomikkoja. Rakastan olla heidän seurassaan. Minusta tuntuu, että seuraava sukupolvi tulee olemaan paljon meitä vahvempi.

Lisää U2-bändin keulakuvan sielunelämästä paljastuu tänään nähtävässä dokumentissa. Dokkari kertoo Bonon väsymättömästä taistelusta kehitysmaiden sosiaalisten ja taloudellisten olojen parantamisesta.

U2-yhtyeen Edge ja Bono käynnistivät joulukuussa aids-päivän vieton yhdessä Australian pääministerin Julia Gillardin (oik.) kanssa.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?