Britney Spearsia uhataan kovilla syytöksillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney Spearsia uhataan kovilla syytöksillä

Britney Spearsia saattaa odottaa miljoonien dollarien oikeushaaste.

20.2.2011 20:29

Popparin elämä vaikuttaa välillä luisuvan ongelmasta toiseen. Britneyn ongelmien takana on tällä kertaa suurta huomiota osakseen saanut Hold It Against Me -kappale.

The Bellamy Brothers -yhtye syyttää Daily Mail -lehden mukaan Britneyta plagioinnista. Britney saattaa joutua vastaamaan miljoonien dollareiden oikeushaasteeseen, sillä the Bellamy Brothers väittää Britneyn kopioineen yhtyeen vuonna 1979 ilmestynyttä I Said You Had A Beautiful Body Would You Hold It Against Me -kappaletta.

The Bellamy Brothersin veljekset David ja Horward Bellamy väittävät, että Britneyn Hold It Agains Me -kappale muistuttaa liikaa heidän kappalettaan.

60-vuotias David Bellamy kertoi The Daily Star -lehdelle, ettei veljeksillä kuitenkaan ole mitään henkilökohtaista Britenyta vastaan vaan kysymys on ainoastaan musiikillisesta varkaudesta.

- Britney on lahjakas taiteilija mutta meistä tuntuu, että on tapahtunut varkaus, David valitti.

- Aiomme nostaa syytteen Britneyta vastaan jos lakimiehemme ovat sitä mieltä, että varkaus on tapahtunut.

Britneyn edustaja ilmoitti, että jos syyte nostetaan, Britney ei kommentoi asiaa ennen kuin lakimiehet ovat perehtyneet haasteeseen.

Britney julkaisi hiljattain Hold It Against Me -kappaleen musiikkivideon, ja rohkea video on herättänyt runsaasti mielenkiintoa ympäri maailmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?