Miss Suomi -kilpailija Linnea Aaltonen on lukijoiden suosikki - Viihde - Ilta-Sanomat

Tältä missisuosikki näytti neljä vuotta sitten

Kuvituskuva
Julkaistu: 18.2.2011 20:22

Miss Suomi -kilpailija Linnea Aaltonen oli vaaleaverikkö osallistuessaan Miss Maailma Suomi -kilpailuun neljä vuotta sitten.

Kärkipaikkaa IS:n lukijoiden missiäänestyksessä pitävä Linnea Aaltonen on konkari kauneuskilpailuissa. Hän voitti vuonna 2007 Miss Maailma Suomi -kilpailun.

Aikaisemmissa vaaleahiuksisena kilpaillut Linnea värjäsi hiuksensa nyt tummemmaksi, jotta ne olisivat luonnollisemman väriset. Hän tykkää laittaa itseään, vaikkei meikkaakaan kovin paljon vapaa-aikanaan.

- Ymmärrän hyvin niitä ihmisiä, jotka eivät jaksa paljon meikata. Ei tarvitse olla laittautunut ollakseen ihana ihminen. Missikisat olisivat toisaalta hauskat, jos kukaan ei laittautuisi, vaan kaikki kisaisivat aivan luonnollisina, Linnea miettii.

Linnea opiskelee parhaillaan maisema-arkkitehdiksi.

- Jos minut kruunattaisi Miss Suomeksi, pitäisin opiskeluissa tauon ja hoitaisin missivuoden velvollisuudet kunnialla. Kaikkein hienointa olisi päästä Miss Universum -kilpailuihin.

Linnea asuu Espoossa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Hän harrastaa pääasiassa urheilua, kuten sulkapalloa ja tanssia. Vapaa-aikanaan hän katsoo telkkaria, tapailee kavereita tai perhettään ja käy silloin tällöin pääkaupunkiseudun näyttelyissä.

- Minulla ei ole erityisiä, suuria haaveita. Haluan vain hyvän, onnellisen elämän. Ensin haluan ammatin, hyvän työn ja aikanaan perheen ja rakastavan aviomiehen.

Tuoreimmat osastosta