Viihde

Tiesitkö nämä asiat Lassi Valtosesta?

Julkaistu:

Idolsin koelauluista jo kansansuosikiksi noussut Lassi Valtonen tunnetaan Joutsenossa ujona nuorena rumpalina, kertoo Iltalehti.
Idolsissa Täällä Pohjantähden alla -kappaleellaan tuomarit ja Suomen hurmanneen Lassi Valtosen vanha tuttu kehuu rumpalipoikaa Iltalehdessä.

- Kolme bändikaveria kävi innokkaasti viikoittain ja  joskus useammankin kerran soittamassa meidän bändikämpällä. Hommasin pojat tuuraamaan pari vuotta sitten Zero-Rock-tapahtumaan Joutseno-päiville ja he tulivat kuuden tunnin varoitusajalla. Lassi erottui lahjakkuutensa ansiosta heti ja jäi mieleen, Joutsenon nuoriso-ohjaaja Sami Kolehmainen kertoo lehdelle.

- Hän oli sellainen ujon oloinen, joka kuitenkin syttyi esiintyessä. Kohtelias ja kiva kaveri.

Staran Chaos Tuben haastattelussa Lassi kertoi olevansa rehellinen, mutta aika ajoin hankala luonne. Hän ei ole koskaan ottanut laulutunteja. Yksityisyyden ja julkisuuden rajasta kysyttäessä Lassi pohti seuraavaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Jaa-a, kunhan ei mitään tappouhkauksia tuu, Lassi pohti Staran Chaos Tube -blogille.

Lassi pyrki ensimmäisen kerran Idolsiin vuonna 2006.

– Mie kävin vuonna 2006 koittamassa Helsingin koelauluissa. Silloin olin vasta 16-vuotias ja jännitti niin paljon, etten pystynyt laulamaan ollenkaan, Lassi paljasti Idols-sivustolle.

MTV3:n Viihdeuutisten mukaan Lassi Valtonen on todettu varattomaksi ja ulosottojen vireilläolo on päättynyt.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt