Karu totuus elämästä Playboy-kartanossa

Julkaistu:

Playboy-moguli Hugh Hefner kihlasi jouluna 24-vuotiaan Crystal Harrisin. Jos merkit pitävät paikkansa, Harrisin elämästä tuskin tulee helppoa Playboy-kartanossa.
Elämä Playboy-kartanossa on kuin vankilassa asuisi, kertovat entiset Playmate-tytöt.

Daily Mail -lehden mukaan Hugh Hefnerin ympärillä pyörii koko ajan kolmesta 15 tyttöystävää, joista ykköseksi valittu jakaa Hefin makuuhuoneen. Muut tytöt käyvät vain satunnaisilla visiiteillä siellä.

Izabella St James päivitteli huoneiden likaisuutta ja rumia huonekaluja. Huoneita ei saanut sisustaa eikä maalata, vaan Hef vaati jokaisessa pidettäväksi kermanvärisiä mattoja ja vaaleanpunaisia seiniä.

St Jamesia hirvittää vuosia vanha matto, joka on Hefin makuuhuoneessa. Sen tuhosivat Kendra Wilkinsonin koirat, joiden kakkaan tytöt astuivat usein pimeässä.

Hef jakoi tytöille perjantaisin tuhat dollaria viikkorahaa, jonka hän antoi huoneessaan heti, kun oli korjannut kakat lattialta. Rahan haku oli naisten mielestä nöyryyttävää.

Kylpytakkinen miljonääri asetti tytöille tiukat kotiintuloajat. Kartanossa piti olla kello 21 - poikkeusluvan sai, jos lähti Hefin kanssa yökerholle.

Puoliltaöin yökerhossa Hef otti Viagraa ja vaati jokaista lähtemään mukaansa heti miten, muuten hän ei pystyisi suoriutumaan yöllisistä tehtävistään.

Jill Ann Spauldingin mukaan Hef ei koskaan käyttänyt kondomia hänen kanssaan.

Seksissä toimi koodikieli. Jos tyttö piti päällään pyjaman alaosaa, se tarkoitti, ettei halunnut seksikontaktia sinä yönä.

- Ehkäisyä ei käytetty eikä sukupuolitauteja testattu.

- Halusin saada selville, että tiesikö tämä seksin valtakunnan jumala enemmän seksistä kuin me, mutta hän makasi vain sängyllä kuin kuollut kala, Spaulding tylyttää.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt