Perheenisät jahtaavat Suvi Teräsniskaa!

Julkaistu: , Päivitetty:

Juuri Iskelmä Gaalassa palkitun Suvi Teräsniskan perässä juoksevat varatut miehet.
Iskelmäkomeetalle satelee treffikutsuja. Suvi Teräsniska paljasti viikonlopun Ilta-Sanomissa, että häntä piirittävät pienten nimmareita metsästävien lasten lisäksi myös miespuoliset fanit.

Treffikutsuja pukkaa säännöllisesti esimerkiksi yhteisöpalvelu Facebookin kautta. Hehkeä Teräsniska on saanut deittikutsuja jopa varatuilta perheenisiltä.

- Kaikkein eniten olen järkyttynyt naimisissa olevien miesten kahvikutsuista. He kirjoittavat suoraan, että kotona on kolme lasta ja vaimo, mutta avioliitto vetelee viimeisiään, Teräsniska päivittelee.

Deittipyynnöissä on varmasti myös tavallisia sinkkumiehiä. Silti sokkotreffeillä ei laulajaa tulla näkemään.

- Olen saanut viestejä, jossa tarjotaan kainaloa. Tuntuu utopistiselta ajatukselta, että ryhtyisin sopimaan sokkotreffejä Facebookin kautta, hän sanoo.

Varattujen miesten kahvittelutarjoukset hän tyrmää suorilta käsin.

- Ei ole tullut pieneen mieleenkään, että lähtisin työntämään lusikoitani sellaiseen soppaan! Eikö ongelmat kannattaisi ensin selvittää kotona ennen kuin aletaan pyytämään tuntemattomia kahveille! hän puuskahtaa.

Kiire kuihduttaa yksityiselämää

Vaikka Suvin perässä pyörii miehiä, hän vakuuttaa yksityiselämänsä kuolleen työkiireiden myötä. Laulaja ei ehdi nähdä edes kavereitaan, saati sitten pitää yllä parisuhdetta.

- Tuntuu hassulta, että jotkut sanovat keikoilla rakastavansa minua. Eiväthän he edes tunne minua. Ehkä he ovat heittäneet sen ihan vitsillä, hän kummastelee.

Jos ja kun Suvi löytää oikean miehen rinnalleen, puolisolta vaaditaan paljon. Suvi sanoo, että miehen pitää pystyä pysymään muusikon kiireissä mukana. Miehen pitää olla myös suvaitsevainen ja joustava Suvin aikataulujen suhteen.

- Eikä saa olla mustasukkaista tyyppiä, hän huomauttaa.

Suvi Teräsniska voitti vuoden naisartisti-, vuoden albumi- ja vuoden viihdyttäjäpalkinnot vuosittaisessa Iskelmä Gaalassa tänään sunnuntaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt