Kestääkö Paramore-yhtyeen Hayley Williams paineet? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kestääkö Paramore-yhtyeen Hayley Williams paineet?

Paramoren Hayley Williams saattaa joutua elämänsä kovimpaan rääkkiin, kun yhtyeen Etelä-Amerikan kiertue alkaa ensi viikolla.

Hayley Williamsin laulutaitoja ihaillaan.­

7.2.2011 13:08

Yhdysvaltalaisen punk rock -yhtye Paramoren laulusolisti Hayley Williams kantaa raskasta taakkaa ensi viikolla, kun yhtyeen kiertue Brasiliassa alkaa. Yhtye on vasta toipumassa kitaristi Josh Farron ja rumpali Zac Farron erosta yhtyeestä.

-    Haluamme näyttää faneillemme, että yhtyeellä on hieno tulevaisuus edessä Hayley Williams kommentoi hiljattain tilannetta First Music Newsille.

Yhtye ilmoitti jo joulukuun alussa kotisivullaan järjestävänsä kiertueen Etelä-Amerikassa. Kiertue alkaa 16. helmikuuta Brasiliasta. Viimeinen eli kymmenes keikka päättää kiertueen 4. maaliskuuta Venezuelassa.

Kriisien jälkeen yhtye jatkaa nyt kokoonpanossa Hayley Williams (laulu, koskettimet ja kitara),  Jeremy Davis (basso, taustalaulu) ja  Taylor York (kitara)

Hayley on upea tunnelmoija

Hayley Williams esiintyi yhdysvaltalaisen laulaja B.o.B.n singlellä Airplanes, joka julkaistiin viime vuoden huhtikuussa.

Kyseisestä kappaleesta tehty musiikkivideo teki Hayley Williamsin tunnetuksi myös niille, joille Paramore oli vielä uutta. Kappale nousi singlelistan ykköseksi Uudessa-Seelannissa ja Britanniassa, ja top3:een Australiassa, Kanadassa, Irlannissa sekä Yhdysvalloissa.

Suomessakin konsertoitunut Paramore onnistuu livenä mainiosti, monien mielestä juuri siksi, että Hayley on upea laulaja ja loistava tunnelmoija.

Hayley Williams joutuu kovaan testiin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?