Niina Herala ja Heikki Paasonen: Idols-kilpailijoihin ei saa kiintyä liiaksi

Julkaistu:

Niina Herala on huomenna torstaina aivan uuden haasteen edessä: hän juontaa Idolsin viidettä kautta Heikki Paasosen rinnalla.
Niina kertoo eläytyvänsä nuorten laulajien riemun ja pettymyksen tunteisiin. Huippusuosittua Idolsia jo kolme kautta juontanut Heikki kuitenkin varoittaa Niinaa olemaan menemättä liikaa mukaan kilpailijoiden tunteisiin.

- Ensimmäisellä kaudella, kun ensimmäinen tippui finaalissa, olin ihan hajalla. Minun piti mennä jonnekin ottamaan yksikseni vähän happea, hän muistelee.

- Eli tuo on minulla edessä, Niina huokaisee.

- Niin, sinä romahdat vielä, Heikki virnistää.

Vaikka Heikki on oppinut suodattamaan tunteitaan ammatillisempaan suuntaan, viime kaudella hänestä ja kauden voittajasta, Koop Arposesta,  tuli hyviä ystäviä.

- Tämä ystävyys on ensimmäinen laatuaan. Jos jonkun tyypin kanssa synkkaa, niin salaa tietysti toivoo, että hän pärjää. Silloin täytyy pitää huolta, ettei ala pelata kenenkään pussiin, Heikki miettii.

- No niin, nyt se katsoo minua! Tämä on näitä hetkiä, kun minua opetetaan, Niina nauraa.

- Kyllä vain! Siellä on ollut sellaisia komistuksia, että Niina on pyörinyt kieli pitkällä kaiken maailman pipopäiden perässä. Täytyy siis vähän jaella tällaisia varoituksia, Heikki virnuilee.

Uuden kauden avausjaksossa keskitytään positiivisiin fiiliksiin. Huonoille laulajille naureskelu alkaa olla vanha vitsi.

- Idolsissa ja muissakin ohjelmissa haukkumisen vuoksi haukkumisen trendi on vähän jo mennyt, Heikki tietää.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt