Näin BB-Sauli kasvoi maailmanjulkkikseksi - katso hauska kuvasarja!

Julkaistu:

Kuinka moni olisi uskonut vielä pari kuukautta sitten, että paparazzi-kuvaajat rynnivät Sauli Koskisen ympärillä? Katso kuvasarja ja lue Saulin tie BB-voittajasta Adam Lambertin mielitietyksi.
Sauli Koskinen nousi suomalaisten tietoisuuteen, kun hymypoika voitti Big Brotherin 2007.

Neljäntenä taloon astellut Sauli oli Big Brotherin kolmannen kauden ennakkosuosikki, joka kesti paineet tiukassa finaalissa ja keräsi kansan äänet.

Sauli työskenteli tuolloin vaatemyyjänä. Hän antoi BB-talossa tyylivinkkejä ja teki sunnuntain livelähetyksiin kampauksia.

Voiton kautta urkeni tie televisioon. Hän veti BB-ystävänsä Niko Nousiaisen kanssa Saulin ja Nikon parhaat palat -tv-ohjelmaa SubTV:llä vuoden verran. Fanien adressista alkunsa saanut sarja käsitti hupaisia viraalivideoita ja temppuja.

Myöhemmin Niko mennä pläjäytti BB-voittajaksi vuonna 2010.

Myöhemmin Sauli kilpaili Suomen Pelkokertoimessa tosi-tv tähtien kanssa, piti omaa BB-aiheista blogia ja oli Ilta-Sanomien tutkapari yhdessä Katri Utulan kanssa. Katso uusin video täältä.

Sauli työskentelee perheyrityksessä Hyvinkäällä, mutta tällä hetkellä hän viettää aikaa Los Angelesissa huippusuositun laulajan Adam Lambertin.

Sauli ja Adam kuvattiin yhdessä Disneylandissa ja he ovat myös juhlineet Adamin 29-vuotissyntymäpäivää yhdessä.

Sauli ja Adam tutustuivat helsinkiläisessä yökerhossa Adamin keikan jälkeen marraskuussa 2010.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt