Esko Eerikäinen blogissaan: Rouvan mielestä olin vain avustaja? - Viihde - Ilta-Sanomat

Esko Eerikäinen blogissaan: Rouvan mielestä olin vain avustaja?

Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen avioero on kerännyt runsaasti huomiota viimeisen viikon aikana. Molemmat ovat ruotineet julkisuudessa omia näkökulmiaan.

Esko Eerikäinen ei aio enää työskennellä hänen ja Martinan yhteisessä yrityksessä.­

29.1.2011 14:30

Esko Eerikäinen paljastaa 7 Päivää -lehden blogissaan, että hän aikoo jättää tehtävät ex-pariskunnan yhteisessä yrityksessä.

- Työrintamalla on joutunut laittamaan kaikki oikeastaan uusiksi siitäkin syystä että meidän entinen yhteinen yritys on minun osaltani loppu, ja jäin toimitusjohtajan paikalta pois. On ollut hauskaa lukea rouvan kommentteja siitä kuinka olen ollut viimeiset neljä vuotta lähinnä vain auttavan aviomiehen roolissa firmassa jossa ollaan tehty töitä seitsemän päivää viikossa. Melkoista hyväntekeväisyyttä siis, Esko kirjoittaa.

Esko aloittaa piakkoin uuden työn. Hän tulee toimimaan vip-alueen isäntänä helsinkiläisyökerhossa.

Esko kertoo, että parin yhteinen Victoria-tytär saa hänet jaksamaan erokriisin keskellä.

- Luojalle kiitos tytöstä sillä hän on ainoa joka minut pitää järjissäni, ja jos se oli tämän avioliiton tarkoitus niin hyvä niin, Esko kirjoittaa.

Esko tunnustaa, että viime viikot ovat olleet yhtä tunteiden vuoristorataa. Hän aikoo kuitenkin suunnata katseensa kohti tulevaa ja olla katsomatta taakseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?