Martina Aitolehti blogissaan: Olen pahoillani kaikesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti blogissaan: Olen pahoillani kaikesta

Martina Aitolehti puolustaa omia päätöksiään.

­

23.1.2011 10:18

Kohupari Martina Aitolehti, 28, ja Esko Eerikäisen, 37, avioliitto on päättymässä, ja viime lauantaina julkisuuteen putkahtaneen avioeroilmoituksen jälkeen pariskunnan molemmat osapuolet ovat kuvailleet julkisuudessa omia näkemyksiään avioerosta.

Martina kirjoittaa blogissaan 7 Päivää -lehden nettisivuilla, että avioeroon liittyvät kuviot saivat ikäviä piirteitä.

- Rumaksi tämä peli meni, mutta ainakin omalta puoleltani olen tehnyt oikeat ratkaisut.

Martina toteaa jatkavansa elämässään eteenpäin, vaikka pahoitteleekin kaikkea tapahtunutta.

- No niin nyt jälleen meikäläisen elämässä yksi vaihe käyty melkein läpi. Olen todella pahoillani kaikesta, mutta elämässä on vaan mentävä eteenpäin, jos siltä oikeasti tuntuu, Martina kirjoittaa.

Esko Eerikäinen puolestaan paljasti IS:lle, että hän alkoi huomata parisuhteessaan outoja asioita suhteen loppumetreillä.

- Aloin huomata kaikkea erikoista näiden parin viikon aikana. Lauantaina juttu alkoi purkaantua, Esko kertoi surullisena viikko sitten.

Martina aikoo eron jälkeen keskittyä uuteen työprojektiinsa, jonka alkutaivalta myös Esko on ollut avustamassa. Martina kiittää Eskoa saamastaan tuesta.

- Ensi viikko on minun elämän ehkä hienoin viikko. Olen tässä nyt noin puoli vuotta työstänyt uutta projektia, joka vihdoin alkaa aueta kaikille, ja täytyy sanoa, että olen hiton ylpeä itsestäni. Hyvää työtä on saatu aikaan.

- Osa kiitos kuulu kyllä myös Eskolle, joka minua tässä hommassa on puskenut eteenpäin. Nyt kuitenkin jatkan tästä eteenpäin juttua yksin, Martina suitsuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?