Cameron Diaz: Yksityisyyden puuttuminen ei enää häiritse - Viihde - Ilta-Sanomat

Cameron Diaz: Yksityisyyden puuttuminen ei enää häiritse

Yksi maailman seuratuimmista kaunottarista, yhdysvaltalainen näyttelijä Cameron Diaz, on oppinut elämään jatkuvan julkisuuden kanssa.

Cameron Diaz on sinut täysin julkisen elämänsä kanssa.

23.1.2011 22:59

Etenkin Diazin rakkauselämää puidaan jatkuvasti lehdistössä. Juuri nyt hänet yhdistetään baseball-tähti Alex "A-Rod" Rodrigueziin. Toisinaan heidän kerrotaan eronneen, toisinaan heidän häitään jo valmistellaan.

- Mitä voisin tehdä? Jos katsoo viittä eri lehteä, voi lukea viisi eri tarinaa, joista mikään ei ole totta, Diaz kommentoi naurahtaen Expressenille.

- En välitä sellaisesta. Jos jotkut uskovat lukemaansa, uskokoot. En pysty muuttamaan heidän mielipidettään. Ihmiset uskovat aina mitä haluavat, ja jos käyttäisin sen pohtimiseen yhtään energiaa, minun pitäisi potkaista itseäni päähän.

Diaz kertoo, ettei hän nykyään edes lue itsestään kirjoitetuja juttuja.

- En lue elämästäni, vaan elän sitä. Ei minun tarvitse välittää, mitä ihmiset puhuvat minusta, koska minulla on kiire elää.

- Joskus toki kuulen juttuja, mutta niin on ollut jo pitkään. Ennen julkinen roolini tuntui hyvin epämukavalta, mutta nykyään minua ei haittaa yhtään, vaikka minulla ei ole lainkaan yksityiselämää.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että Diaz puhuisi mielellään yksityiselämästään, päin vastoin.

- En välitä, tietävätkö ihmiset totuuden rakkauselämästäni, mutta en myöskään mielelläni puhu siitä.

Seuraavan kerran Diaz nähdään valkokankaalla The Green Hornet -elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?