Diilistä tuttu Susanna Ruotsalainen: En olisi kuvitellut, että rakastun Matti Nykäseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Diili-Susanna: En olisi kuvitellut, että rakastun Mattiin

Urheilugaalassa yhdessä edustanut kihlapari Matti Nykänen ja Susanna Ruotsalainen puhui avoimesti suhteestaan Korkojen kera -ohjelmassa.

Julkaistu: 21.1.2011 20:45

Diilistä tuttu Susanna Ruotsalainen kertoi MTV3:n Korkojen kera -ohjelmassa, että rakkaus Matti Nykäseen yllätti hänet täysin.

- Rehellisesti sanottuna en olisi viisi vuotta sitten kuvitellutkaan, että rakastuisin Mattiin, Susanna sanoi viitaten Matin menneisyyteen.

- Itse asiassa edes viime talvena Vancouverin olympialaisissa, kun olin mäkijoukkueen kanssa samassa bussissa ja tuli Matti mieleen, en osannut kuvitella, että olisin nyt kihloissa maailman parhaan mäkihyppääjän kanssa, Susanna muisteli Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren sohvalla.

Susanna myönsi, että alkuun hänen lähipiirinsä ei oikein ymmärtänyt, mistä salaman lailla syttyneessä rakkaudessa oli kysymys.

- Mutta kyllä he luottavat vaistooni, ystävät ovat hengessä mukana. Ja he ovatkin sanoneet, etteivät ole koskaan nähneet minua tällaisena, onnea hehkuva Susanna sanoi.

Susanna kertoi nähneensä heti mäkikotkan tavatessaan tämän kuoren alle. Häneen teki vaikutuksen se, kuinka Matti haluaa aina ihmisille hyvää. Matti, joka luonnollisesti oli ohjelmassa mukana kihlattunsa rinnalla, puolestaan kertoi, että häneen kolahti erityisesti Susannan luottamus.

- Hän luottaa minuun, ja se merkitsee paljon. Siitä on hyvä jatkaa elämää eteenpäin.

Erittäin hyvävointisen näköinen ja kuuloinen Nykänen kertoi, että rakkaus Susannaan on muuttanut häntä.

- Olen onnellisempi, varma itsestäni ja määrätietoisempi, Matti sanoi.

- Tai ehkä et olekaan muuttunut, vaan nyt on tullut esiin se oikea Matti, Susanna sanoi, katsoi rakastaan silmiin ja tarttui häntä kädestä.