Mallitoimisto poisti Lindan, 14, kohukuvan sivuiltaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Mallitoimisto poisti Lindan, 14, kohukuvan sivuiltaan

Saimin enkelit -sarjan mallikokelas Linda Vainio poseerasi Paparazzi-mallitoimiston kuvassa ylävartalo paljaana. Torstaina mallitoimisto poisti kohukuvan sivuiltaan.

20.1.2011 8:00 | Päivitetty 20.1.2011 13:52

Mallimamma Laila Snellman poisti itse kohukuvan 14-vuotiaasta Linda Vainiosta mallitoimisto Paparazzin nettisivuilta. - Itse sen sieltä poistin. Ihan liian suurta kohua on (kuva) herättänyt, hän tarkentaa. Jo melko ärsyyntyneen kuuloinen Snellman ei tahdo kommentoida, oliko yläosaton kuva Vainiosta sopimaton. - Se kuva on toimitettu meille Dubaista ja me ollaan se sitten laitettu. Sen on siellä naiskuvaaja ottanut vanhempien luvalla, hän sanoo. Snellman ei suostu myöskään kommentoimaan, että näkikö hän kuvassa jotain ongelmallista näin jälkikäteen. - Linda on täysin kehittynyt jo, ynnä muuta. Ei hän mikään vauva ole. Hän on varhaiskypsä, luonnonoikku, ja tällaista vaan on, hän sanoo. - On uskomatonta, että tästä on tehty näin suuri juttu, hän vielä päivittelee lopuksi. Kuvassa käsivarsi peitti ylävartalon, mutta se herätti hämmennystä, koska Linda Vainio on vasta 14-vuotias. Lindan äiti Lisa Vainio vakuutti olevansa kuvasta tietoinen.

- Totta kai, Lisa Vainio vastaa IS:lle.

Kuvat löytyvät Paparazzin sivuilta Lindan kansiosta.

Miten vähissä vaatteissa sallitte tyttärenne esiintyvän?

- En suoraan sanottuna tällä hetkellä osaa sanoa tähän oikein mitään. Tosiasia on, että bisnes on mitä se on – mutta toinen tosiasia on, että tyttö on tosi nuori. Tukeudun täysin Paparazzin ammattiosaamiseen, Lisa Vainio kommentoi kuvaa ennen sen poistamista.

- Paparazzin sivulla yhdessäkään kuvassa ei oikeasti näy mitään. Ne ovat mielikuvia, eivät paljasta pintaa, hän perustelee.

Lisa Vainio vakuuttaa, että tarpeen tullen hän osaa vetää rajat liian paljastaville kuville.

- Senhän takia olen tässä mukana, suojaamassa oman tyttäreni etuja.

Nelosen Saimin enkelit -sarja alkaa huhtikuussa. Ohjelma vie kuusi mallityttöä Milanoon.

Linda Vainio matkustaa nuoren ikänsä vuoksi äitinsä kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?