Sarah Michelle Gellar vaihtaa vampyyrit ammattitappajiin

Julkaistu:

Sarah Michelle Gellar: Kerrassaan vastustamatonta, TV Viisi klo 21.45
Buffy – vampyyrintappaja -sarjasta tähteyteen ponnahtanut Sarah Michelle Gellar, 33, palaa takaisin tv-sarjarooliin.

The Daily Mail raportoi, että Sarah Michelle on tehnyt sopimuksen sarjasta Ringers. Siinä hän esittää kahta siskoa: toinen pakenee mafiaa, kun taas toinen sisko jahtaa tätä mafian piikkiin.

Suloisen viehkeä vaaleaverikkö on aina ollut viehättynyt synkeistä rooleista. Vampyyrisarjan jälkeen hän kokeili siipiään elokuvatähtenä lähinnä kauhuelokuvissa, kuten Tiedän mitä teit viime kesänä, Sream 2 ja Kauna.

Lapsi- ja mainosnäyttelijänä aloittanut Sarah Michelle on myös esiintynyt romanttisissa komedioissa, kuten tämäniltaisessa Kerrassaan vastustamatonta (1999), jossa hän näyttelee ravintolakokkia, joka yrittää löytää tien miehen sydämeen vatsan kautta.

Uusia urasuunnitelmia luovan Sarah Michellen oma rakkauselämä on ilmeisimmin seestymään päin. Hän otti vapaata näyttelijäntöistä viettääkseen aikaa miehensä, näyttelijä Freddie Prince Jr.:n kanssa.
Pariskunta tapasi Tiedän mitä teit viime kesänä -leffan kuvauksissa vuonna 1997. Naimisiin he menivät syyskuussa 2002.

Kuka?

Nimi: Sarah Michelle Prinze (os. Sarah Michelle Gellar).
Syntynyt: 14. huhtikuuta 1977 New Yorkissa.
Perhe: Aviomies Freddie Prinze Jr. ja tytär Charlotte Grace Prinze.
Roolit: All My Children (1993-1995), Buffy, vampyyrintappaja (1997–2003), Tiedän mitä teit viime kesänä (1997), Scream 2 (1997), Cruel Intentions – Julmia aikeita (1999), Scooby Doo ja Salaperäinen saari (2002).
Harrastukset: Musta vyö taekwondossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt