Heitä Ricky Gervais solvasi Golden Globe -gaalassa

Julkaistu:

Brittikoomikko Ricky Gervais teki lähtemättömän vaikutuksen isännöidessään Golden Globe -gaalaa eilen. Jopa niin lähtemättömän, että osa amerikkalaismediasta uskoo, ettei miehellä ole mitään asiaa kyseisiin kekkereihin enää.
Konttori- ja Statistit -sarjoista tuttu hulvaton Ricky Gervais tylytti kunnolla amerikkalaistähtiä, ehdolla olleita elokuvia ja jopa palkintojen takana ollut Hollywood Foreign Pressiä. Osa tähdistä nauroi vedet silmissä, osa kuunteli hämmentyneenä Gervaisin kuitteja.

Avajaismonologissa sai kyytiä muun muassa 84-vuotias Playboy-moguli Hugh Hefner, joka kihlasi 24-vuotiaan Crystal Harrisin. Gervais maalasi yleisölle kuvan parin sänkytouhuista:

- "Älä vaan katso sitä, kun kosket siihen", hän latasi.

Bruce Willisin hän esitteli Ashton Kutcherin "isänä".

Partyelämään haksahtanut Charlie Sheen sai myös osansa.

- Tästä on tulossa juhlimisen ja kovan juopottelun ilta...tai kuten Charlie Sheen kutsuu sitä: aamiainen.

Gervais julisti viime vuoden olleen 3D-elokuvien kulta-aikaa.

- Tuntui, että oikeastaan kaikki olivat kolmiulotteista - paitsi The Touristin hahmot....Tosin minua harmittaa tämä vitsi. Enhän edes ole nähnyt elokuvaa. Mutta kukapa olisi!

Hän hämmästeli, miksei Sinkkuelämää 2 saa mitään palkintoja.

- Luulin, että erikoistehoste-Golden Globe menisi tiimille, joka käsitteli elokuvan mainosjulisteen. Tytöt, me tiedetään, kuinka vanhoja olette, näin yhden teistä Bonanzassa!

Robert Downey Jr:n hän esitteli tavalla, joka miestä tuskin ilahdutti.

- Hän näytteli Iron Manissa, Kaksi tyttöä ja poikaystävässä, Wonderboysissa. Anteeksi, ovatko nämä pornoelokuvia? Kiss Kiss (Bang Bang), Bowfinger. Oikeasti! Up the Academy. Hän on tehnyt kaikki nämä leffat, mutta suuri osa tässä huoneessa istuvista tuntee miehen Betty Fordin klinikalta ja Los Angelesin vankilasta.

Popeater-sivuston mukaan Hollywood Foreign Pressiin kuuluva jäsen oli vakuuttanut, ettei Gervaisilla olisi mitään asiaa gaalaan enää. Tähden edustaja kuitenkin ampuu alas huhut siitä, että Gervais olisi suututtanut järjestön.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt