Charlie Sheen ei mennyt töihin: Syynä korvatulehdus - Viihde - Ilta-Sanomat

Charlie Sheen ei mennyt töihin: Syynä korvatulehdus

Charlie Sheen ei ilmaantunut työpaikallaan erikoisesta syystä.

Charlie Sheen kuvattiin juhlatuulella Las Vegasissa.

13.1.2011 8:45

Aikuisviihdetähtien kanssa viime aikoina Las Vegasissa bailannut Charlie Sheen jätti menettämättä Miehen puolikkaat -sarjan kuvauksiin.

TMZ-sivuston mukaan Sheen ei voinut hypätä lentokoneeseen Las Vegasissa, koska hänellä oli korvatulehdus. Lääkärin mukaan tulehdus olisi pahentunut, jos hän olisi näin tehnyt.

Warner Brosin lääkäri oli todennut Sheenin sairauden kotikäynnillä. Sheen aikoo olla kuitenkin studioilla jo perjantaina.

Charlie Sheen bailasi alkuviikosta Las Vegasissa, jossa hänen seurassaan on bongattu Bree Olson.

Radaronlinen mukaan Sheen lensi yksityislentokoneellaan 23-vuotiaan Breen kotikaupunkiin Fort Wayneen joulun jälkeen. Juomiseen ja huumeisiin haksahtanut filmitähti ei osaa lopettaa juhlimistaan, vaikka hänellä oli jo raittiusvalmentaja. Hän antoi tälle potkut.   Sheen on yhdistetty aikaisemminkin toiseen pornotähteen ja sekasotkuun sen jälkeen, kun hän erosi Brooke Mullerista riitaisasti. Lokakuussa Sheen toikkaroi itsensä uutisotsikoihin mesoamalla alasti hotellihuoneessa ja tuhoamalla. Sheenin kohtalokkaaseen New Yorkin -yöhön kuului myös aikuisviihdetähti Capri Anderson, jonka hän oli bongannut illalliselta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?