Eva Mendes loi seksikkään imagon tarkoituksella

Julkaistu:

Eva Mendes: Cleaner, TV2 klo 22.05
Renny Harlinin Cleaner -jännäriä kaunistava Eva Mendes on tuttu maailman seksikkäimpien naisten listoilta. Eva kuitenkin sanoo, ettei pidä vartalostaan eikä häntä kiinnosta olla julkkis.

- En halua olla julkkis, vaan työteliäs näyttelijä. En kävele punaisella matolla tiettyjen ihmisten kanssa tai mene ravintoloihin viettämään aikaa julkkisten kanssa.

Eva tunnusti kuitenkin Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei hänen seksisymbolin imagonsa ole syntynyt sattumalta.

- Olen ehdottomasti itse vastuussa seksisymbolin imagostani. Teen sen suhteen hyvin laskelmoituja päätöksiä. Yksikään paljastava kuva ei ole päätynyt lehteen vahingossa, enkä ole näytellyt rohkeassa elokuvassa tietämättä lopputulosta.

Eva myönsi kuitenkin, että välillä seksikäs imago on rasite.

- En halua, että minut tunnetaan ja määritellään vain seksikkyyteni takia. Olen myös hyvin kunnianhimoinen, älykäs ja huumorintajuinen.

Hiljattain kuubalaisvanhempien tytär kritisoi myös, ettei hänelle tarjota samanlaisia rooleja kuin valkoisille amerikkalaisille.

- Nykyään amerikkalaiset ovat sellaisia kuin minä, eri kulttuurien sekoituksia. Mutta jos ei ole valkoinen ja blondi, ei saa rooleja.Ota kantaa

Kuka on seksikkäin naisnäyttelijä?

Eva Mendes 15% Megan Fox 12% Scarlett Johansson 15% Penelope Cruz 8% Kirsten Dunst 1% Angelina Jolie 20% Natalie Portman 6% Jennifer Aniston 10% Halle Berry 14%
Ääniä yhteensä 594

Kuka?

Nimi: Eva Mendes.
Syntynyt: 5. maaliskuuta 1974, Miami, USA.
Perhe: Kaksi siskoa, veli, vanhemmat, poikaystävä George Augusto.
Asuinpaikka: Los Angeles.
Elokuvat: Training Day (2001), 2 Fast 2 Furious (2003), Hitch - Lemmentohtori (2005), Cleaner (2007), Ghost Rider - aaveajaja (2007), We Own the Night (2007), Katastrofikytät (2010).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt