Elton John haluaa toisen lapsen - Viihde - Ilta-Sanomat

Elton John haluaa toisen lapsen

Muusikko Elton John, 63, ja hänen puolisonsa David Furnish, 48, haluavat esikoispojalleen pian sisaruksen.

Elton John ja David Furnish haluavat toisen lapsen.­

1.1.2011 16:06

Sijaissynnyttäjä synnytti pariskunnan ensimmäisen lapsen joulupäivänä Kaliforniassa.

- David ja Elton nauttivat vanhemmuudesta, jota pitävät siunauksena elämässään. He ovat jo keskustelleet toisesta lapsesta, nimetön ystävä kertoo Daily Mail -lehdelle.

Elton Johnin isyys on herättänyt kannanottoja puolesta ja vastaan. Muun muassa useat julkkikset ovat onnitelleet homoparia, ja monet kiittävät heitä ennakkoluulojen murtamisesta. Arvostelijoiden mielestä 63-vuotiaan multimiljonäärin "lapsitehtailu" on sen sijaan itsekästä.

Virallisissa papereissa Elton John on merkitty lapsen isäksi ja David Furnish äidiksi. Sijaissynnyttäjän kohdussa varttunut lapsi sai ilmeisesti alkunsa toisen naisen sekä nimettömän miehen sukusoluista. Spermanluovuttajaksi on veikattu Furnishia. Lehtispekulaatioiden mukaan vauva maksoi pariskunnalle jopa yli 750 000 euroa.

Sisarus voisi olla Zachary-pojalle hyväksi, sillä ylellisestä tyylistään tunnetun brittimuusikon on myös pelätty hemmottelevan lapsen pilalle. Brittilehdet julkaisivat kuvia, joissa avustajat kantavat Elton Johnin asunnolle Beverly Hillsissä laatikoittain luksuslastentarvikkeita.

Joukossa oli muun muassa avaruusaikaa edustava lastenistuin, johon voi kytkeä iPod-soittimen.

Elton John osti esikoispojalleen avaruusaikaa edustava lastenistuin, johon voi kytkeä iPod-soittimen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?