He ovat parhaiten pukeutuvat tähdet 2010

Julkaistu:

People-lehti listasi jälleen vuoden parhaiten pukeutuvat julkkisnaiset.
Listalle mahtuu niin näyttelijöitä, muusikoita kuin yksi tuleva kuninkaallinenkin, jotka kaikki ovat kuluneen vuoden aikana jättäneet jälkensä muotimaailmaan.

Vuoden parhaan pukeutujan titteli menee tällä kertaa Frendeistä tähdeksi ponnahtaneelle Jennifer Anistonille, jonka lehti nimeää "klassiseksi amerikkalaiseksi".

- Kukaan ei onnistu punaisen maton –lookissaan yhtä vaivattomasti kuin Jennifer Aniston, People perustelee valintaansa.

People.comin kuvagalleriassa
Aniston esittelee virheetöntä vartaloaan tyylikkäästi laskostetussa Donna Karan -mekossa ja kimaltavassa Valentinon minimekossa.

Kakkosena listalla komeilee pop-tähti Rihanna, "uskalias diiva".

- Alati muuttuvasta hiustyylistä ja suunnittelijoiden kiehtoviin luomuksiin, Rihanna venyttää jatkuvasti niin punaisen maton, esiintymislavojen kuin katumuodinkin rajoja.

Vuoden 2010 kolmanneksi paras pukeutuja on Peoplen mukaan näyttelijä Jessica Alba, "yhdistelemisen mestari".

- Jessica Alban tyylin salaisuus: yhdistä arki- ja juhlatyyli sekä naisellinen ja räväkkä. Kimaltavasta Balmain-minimekkoineen ja muodin edelläkävijän Louise Goldinin luomuksineen Alba on yksi L.A:n muotiesikuvista, joka ei pelkää yhdistellä tyylejä.

Listalla ovat myös Glee-sarjan tähti Lea Michele - "tyttö, josta kaikki puhuvat", näyttelijä ja malli Zoe Saldana - "punaisen maton kuningatar", Gwen Stefani - "rokkariäiti", brittihovin uusin jäsen Kate Middleton - "Tuleva prinsessa", näyttelijä Rachel Bilson – "farkkusöpöläinen", seurapiiri- ja tositv-kaunotar Olivia Palermo – "esikaupungin tyttö" sekä ex-malli ja näyttlijä Diane Kruger – "muotikapinallinen".

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt