Näin vietän joulua - 17 julkkista kertoo - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin vietän joulua - 17 julkkista kertoo

Millaista joulua viettävät Jukka Hildén, Mikko Leppilampi, Axl Smith ja Jenni Banerjee? Muun muassa he ja monet muut julkkikset kertovat IS:lle, millainen joulu tänä vuonna on luvassa.

Duudsoneiden Jukka Hildén lähtee jouluksi Lappiin rauhoittumaan. - Ajan moottorikelkalla vaikka Norjaan - johonkin ihan metsään, missä saa olla tosi rauhassa.

22.12.2010 5:58

Perhejoulu lumisessa koti-Suomessa menee monilla tällä kertaa etelän lämmön edelle.

Duudsoneiden Jukka Hildén ei ole saanut lumesta tarpeeksi vielä edes ennätyksellisen lumisessa Helsingissä, sillä hän suuntaa jouluksi Lappiin. Hän uskoo, että joulusta on kaiken lisäksi tulossa suhteellisen rauhallinen.

- Duudsoneiden pikkujouluista joku on aina lähtenyt sairaalaan, mutta joulut ovat omalta osaltani aina menneet rauhallisesti. Ne ovat aina olleet aika piparintuoksuisia - yllättävää kyllä, Jukka sanoo.

- Tälläkin kertaa otan chillimmin, lasken lumilaudalla ja ajan moottorikelkalla vaikka Norjaan - johonkin ihan metsään, missä saa olla tosi rauhassa.

Yhtenä jouluna Jukka on tosin joutunut kärsimään siitä, että Duudsoneiden pikkujoulut eivät menneet aivan suunnitelmien mukaan.

- Sain tosi pahan aivotärähdyksen, ja joulu meni seiniä katsellessa ja hyvin hartaissa merkeissä. En pystynyt edes lukemaan tai katselemaan televisiota. Se oli aika surkeaa.

Entä mitä muut tunnetut suomalaiset tekevät jouluna? Katso kuvat.

Veijarit-elokuvan Antti Luusuaniemi on yksi niistä nykypäivän kolmikymppisistä, jotka osaavat jo rauhoittua perheen pariin - toisin kuin hänen roolihahmonsa. - Vietän perhejoulun ja sen jälkeen otan viikon lomaa.

Ohjaaja Lauri Nurkse viettää joulunsa poikkeuksellisesti töiden merkeissä, sillä Veijarit-elokuva tulee ensi-iltaan joulupäivänä. - En ehdi varmaan tänä jouluna rauhoittua lainkaan, sillä haluan seurata, miten elokuva lähtee menemään.

Kuorosodan voittaneella Suvi Teräsniskalla on jouluna niin paljon sukulaisia ympärillään, että joululahjoja on pitänyt alkaa hankkia jo lokakuussa. - Hankin lahjat vanhempieni ja pikkuveljeni lisäksi kahdelle kummilapselle, isovanhemmille ja kummeille.

Juontaja Susanna Laine viettää joulua Seinäjoella perheensä - ja erityisesti siskonsa ja veljensä lasten kanssa. - He ovat 4-8-vuotiaita, joten heille on helppo keksiä leluja paketteihin.

Plastiikkakirurgi Rolf Nordström vie perheensä jouluksi Thaimaan lämpöön. - Ostin perheelleni lahjaksi matkan yhdessäoloon, aurinkoon ja lämpöön.

Hope-yhdistyksen toiminnanjohtajana työskentelevä Kirsi Salo on kiertänyt autolla ympäri pääkaupunkiseutua viemällä lahjoituksena saatuja joululahjoja vähävaraisille lapsille. - Muiden ihmisten auttamishalu on ollut hyvin koskettavaa ja olen itkenyt monet kerrat, kotijoulua perheensä kanssa viettävä Kirsi sanoo.

Kiireinen vaatesuunnittelija Tiia Vanhatapio viettää joulun mökillä Hämeenlinna lähellä miehensä sekä koiransa kanssa. - Haluan vetää piuhat hetkeksi täysin irti, flunssan kourissa painiskeleva Tiia sanoo.

X Factorista tutuksi tullut Leena Tirronen julkaisee esikoislevynsä joulukuun lopussa ja on lopettanut omat työnsä kehitysvammaisten hoitajana. - Yritän viettää rauhallisen kotijoulun, mutta jännitän levyn julkaisua ihan pirusti. Toivottavasti mahdun muiden artistien joukkoon.

Jussi69 aloitti joulun vieton maanantaina Bäkkäri-baarinsa joulujuhlista, sillä viimeiset akustiset keikatkin ovat nyt ohi. - Joulun vietän rauhallisesti perhepiirissä.

Anne Kukkohovi odottaa jo joulusaunaan pääsyä miehensä Joni Kukkohovin kanssa. - Lämmitän puulämmitteisen rantasaunan, sytytän pienet lyhdyt, pulahdan avantoon, kierin lumessa ja teen ihanat drinksut, hän suunnittelee.

Maailmalla mainetta niittänyt malli Kirsi Pyrhönen odottaa innolla perhejoulua, sillä lentokentät ovat tulleet viimeaikoina liiankin tutuiksi. - Onneksi matka ei ole tärkein, vaan päämäärä.

Veijarit-elokuvan ensi-iltajuhlia juuri ennen joulua viettänyt Mikko Leppilampi haluaa niin ikään rauhoittua jouluksi. - Tänä syksynä on tullut painettua niin paljon töitä, että nyt toivon, että pääsisin vain olemaan.

Mikko Leppilammen kanssa seurusteleva malli Maryam Razavi nauttii rauhallisesta ja perinteisestä perhejoulusta, sillä muuten hän elää jatkuvaa matkalaukkuelämää.

GreenDress-vaateliikettä Turkuun ja Tampereelle laajentava Jani Toivola lähtee perhejoulun jälkeen uudeksi vuodeksi Pietariin.

Toisesta Dance-kaudesta haaveileva Axl Smith lähtee perheineen jouluksi Egyptiin, eivätkä aggressiiviset hait pelota miestä lainkaan. - Haluan nähdä Kairon pyramidit, sillä niiden mytologia ja symboliikka ovat aina kiinnostaneet minua.

Pitkää elokuvaa käsikirjoittava Jenni Banerjee viettää jouluaaton kahden kesken avomiehensä Olli Saarelan kanssa heidän Helsingin-kodissaan. - Haluamme nauttia aattona rauhallisesta Helsingistä. Laitamme modernin joulupöydän ja käymme kirkossa. Joulupäivänä lähdemme katsomaan sukulaisiani Ylöjärvelle, Jenni kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?