Jenni Pääskysaari juontaa hyväntekeväisyysgaalaa

Julkaistu:

Jenni Pääskysaari: Plan-ilta – Koska olen tyttö, MTV3 klo 19.30
Kadonneen jäljillä -ohjelman suosikkijuontaja Jenni Pääskysaari juontaa yhdessä Mika Saarelaisen kanssa illan suoran Plan-illan Koska olen tyttö.

Tv-gaalassa Plan Suomi sekä maan eturivin artistit ja vaikuttajat kokoavat voimansa yhteen kehitysmaiden tyttöjen hyväksi.

Luvassa on livemusiikkiesityksiä, joihin sisältyy yllättäviä duettoja sekä unplugged-henkeen tehtyjä uusia sovituksia.

Artistivieraina ovat mm. Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Pate Mustajärvi, Johanna Kurkela, Anna Puu, Laura Närhi, Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Raappana, Maria Ylipää ja Club For Five.

Lasten oikeuksia edistävän kehitysyhteistyöjärjestö Planin toiminnassa jo vuosia mukana ollut Jenni Pääskysaari on itse kolmen tytön äiti. Perheen lisäksi hänet pitävät kiireisenä monet tv-työt.

Tammikuun puolessavälissä käynnistyy MTV3-kanavalla Jennin ja Vappu Pimiän yhteinen talk show Korkojen kera, ja lisäksi Jenni on ollut mukana käsikirjoittamassa Subilla tammikuun lopulla alkavaa Suomen Top Chef-kokkikisaa. Suursuosikiksi Maikkarilla noussut Kadonneen jäljillä saanee sekin jatkoa, mutta päätöksiä tulevasta ei ole vielä tehty.

Suomalaisia teinityttöjä Jenni on auttanut kirjoittamalla vuonna 2002 aikuistumisoppaan Kompassi – Jennin kirja sinulle.

Jenni Pääskysaari

Nimi: Jenni Pääskysaari.

Syntynyt: 18.11.1975.

Perhe: Aviomies Henkka Hyppönen, kolme tytärtä.

Asuu: Helsingin Lauttasaaressa.

Ura: Jenni on juontanut radiossa Kiss FM:llä ja YleQ-kanavalla, televisiossa hän on tehnyt Yokotai -keskusteluohjelmaa ja Ekotähtiä.  Työskentelee nykyään toimittajana, juontajana ja tuottajana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt