Grayn anatomian unelmatohtori Patrick Dempsey auttaa syöpäsairaita - Viihde - Ilta-Sanomat

Unelmatohtori auttaa syöpäsairaita

Patrick Dempsey: Greyn anatomia, Nelonen klo 20.00

Tänä iltana tohtori Derek Shepherd (Patrick Dempsey) ja muut Grayn anatomialaiset arvailevat VIP-potilaan salattua henkilöllisyyttä.

8.12.2010 6:00

Ihmissuhdepainotteinen sairaaladraama Greyn anatomia jatkuu Nelosella vielä kahtena keskiviikkona ennen joulutaukoa. Tämäniltaisessa jaksossa Liikaa painetta Seattle Grace Mercy Westin sairaalassa arvaillaan kiihkeästi VIP-potilaan salattua henkilöllisyyttä.

Aurinkoinen Patrick Dempsey, 44, on näytellyt Greyn anatomiassa jo aivan sarjan alusta lähtien hurmuritohtori Derek Shepherdiä, joka myös McDreamyn lempinimellä tunnetaan.

- Sairaalakäynneillä minulle on ollut kovasti hyötyä siitä, että näyttelen lääkärisarjassa. Perheettäni on hoivattu paljon enemmän kuin normaalisti, mies paljasti taannoin IS Tv-lehdelle Los Angelesissa.

Ensimmäisen kerran Patrick lumosi naiskatsojia jo 1980-luvulla teinikomedioiden tähtenä. Mies itse suhtautuu sijoittumiseensa maailman seksikkäimpien miesten listauksissa huumorilla.

- Ollessaan kolmivuotias tyttäreni totesi yhtenä päivänä, että ”iskä, sinä olet hyvin komea”. Se on suurin kohteliaisuus, jonka olen koskaan saanut, hän virnuili.

Vapaa-aikanaan ja sopimusehtojen salliessa Patrick harrastaa innokkaasti rallia. Hän omistaa nykyään osan IndyCar-sarjan Vision Racing -tiimistä. Hyväntekeväisyyskohteista miehen sydäntä on lähinnä oman äidin sairastumisen myötä taistelu syöpää vastaan. Patrick on perustanut synnyinkaupunkiinsa Mainen Lewistoniin Patrick Dempsey Centerin, joka tarjoaa hoitoa ja tukea syöpäsairaille sekä heidän läheisilleen.

Patrick Dempsey on Grayn anatomian hurmuritohtori.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?