Noomi Rapace on erilainen idoli

Julkaistu:

Noomi Rapace: Miehet jotka vihaavat naisia, MTV3 klo 21.00
Tatuoitu tietokonehakkeri Lisbeth Salander on kymmeniä miljoonia myyneiden Stieg Larssonin Millennium-dekkareiden sankaritar. Huippuälykästä, neuvokasta, hurjaa ja ehdotonta Lisbeth Salanderia näyttelee Noomi Rapace, 31.

-Hänellä on lahjoja, joista me kaikki nykyajan yhteiskunnassa unelmoimme. Kaikki haluaisivat olla nerokkaita kuten hän. Kaikki haluaisivat upean kropan ja syödä roskaruokaa. Kaikki haluaisivat olla ehdottomia, vaikka joudumme tekemään kompromisseja joka päivä. Kun kaikki nämä seikat yhdistetään tähän outoon naishahmoon, se on jotakin uutta ja raikasta, elokuvat ja tv-sarjan tuottaneen Yellow Bird -yhtiön Søren Staermosen sanoo Ilta-Sanomille.

Miten Noomi päätyi Lisbethiksi? Siitä saa kiittää Søren Staermosenia, joka muisti Noomi Rapacen tuottamastaan elokuvasta Capricciosa. Ratkaiseva käänne tapahtui, kun Staermose näki Noomin Tukholmassa näytelmässä, joka käsittelee naisten hyväksikäyttöä Balkanin sodassa.

-Näytelmä oli melko raju, ja Noomi näytteli upeasti nöyryytettyä naista. Minä yksinkertaisesti näin Lisbeth Salanderin siinä näyttämöllä, Staermosen hehkuttaa. 

Ohjaajaja Niels Arden Opleviin Noomi teki vaikutuksen asenteellaan. Hän oli valmis muokkaamaan söpön tyttömäistä ulkonäköään laihduttamalla, nyrkkeilemällä ja ottamalla aitoja lävistyksiä.

Noomin suoritusta voi ihailla tänään Miehet jotka vihaavat naisia -tv-versiossa.

Ota kantaa

Mikä elokuvista on paras?

Miehet jotka vihaavat naisia 69% Tyttö joka leikki tulella 15% Pilvilinna joka romahti 16%
Ääniä yhteensä 193

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt