Ronni Chasenin murhasta hurjia huhuja - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tiedottajan murha yhä mysteeri - käynnissä hurja huhumylly

Maineikkaan Hollywood-tiedottajan Ronni Chasenin murha on yhä mysteeri. Tapauksesta liikkuu kuitenkin hurjia huhuja, kertoo New York Post -lehti.

Ronnie Chasen, 64, ammuttiin autoonsa viime viikolla.­

24.11.2010 13:45

Chasen, 64, ammuttiin autoonsa viime viikolla, kun hän oli matkalla kotiinsa Burlesque-elokuvan ensi-illasta. Beverly Hillsin poliisi on ollut vaitonainen tutkimuksista.

Amerikkalaislehden lähteet kertovat kuitenkin hurjia huhuja, joita tapauksesta liikkuu Hollywoodissa.

- Yksi teoria on, että jollakin Ronnin läheisellä oli jopa puoli miljoonaa dollaria pelivelkoja ja häntä ajettiin takaa rahan takia. Hän oli vahva, eikä suostunut maksamaan, joten hän joutui maksamaan korkeimman mahdollisen hinnan, lähde kertoo.

Toisen huhun mukaan murhan takana oli Venäjän mafia. Hollywoodissa spekuloidaan myös, suuttuiko joku sopimuksen kaatumisen takia tai johtuiko murha kateudesta. Myös jengien keskinäistä välienselvittelyä pidetään mahdollisena.

- Ihmiset kertovat kaikentyyppisiä teorioita. Mutta me emme rajaa mitään vaihtoehtoa pois ennen kuin saamme tekijän kiinni, poliisin edustaja Tony Lee kertoi aiemmin New York Postille.

Chasen löydettiin kuolleena lyhtypylvääseen törmänneestä autostaan Sunset Boulevardin varrella. Häntä oli ammuttu useita kertoja rintaan.­

Chasen haudattiin sunnuntaina.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?