Parisin nännit näkyivät paidan läpi -katso kuvat ja video!

Julkaistu: , Päivitetty:

Ensimmäistä kertaa Helsingissä käynyt Paris Hilton innostui juhlimaan kunnolla.

Paris saapui Helsingin keskustassa sijaitsevaan Lux-yökerhoon seuraamaan Good Charlotte -yhtyeessä soittavan poikaystävänsä, Benji Maddenin, dj-keikkaa.

Seuruetta varten oli yökerhon yläkerran korokkeelle pystytetty oma sohvaryhmä, jonne oli varattu kuusi pulloa samppanjaa sekä useita vodkapulloja ja erilaisia alkoholittomia miksereitä.

Paris, Benji ja heidän muu seurueensa saapuivat Luxiin yöllä ennen yhtä. Good Charlotte -yhtyeen laulajaa, Benjin veljeä Joel Maddenia ei kuitenkaan mukana näkynyt.

- Joel jäi hotellihuoneeseen chattailemaan Yhdysvaltoihin jääneen tyttöystävänsä kanssa, bändin seurue perusteli laulajan puuttumista.

Joelin tyttöystävä on Paris Hiltonin paras ystävä Nicole Ritchie.

Luxiin saavuttuaan amerikkalaisjulkkikset löysivät myös suomalaista seuraa. Jo aiemmin yökerhoon olivat saapuneet Jyrki69 ja Jussi69 The 69 Eyes -yhtyeestä. Suomalaiset goottirokkarit ovat tutustuneet Good Charlotte -yhtyeeseen USA:n kiertueillaan. Kun Good Charlotte vieraili viimeksi Suomessa vuosi sitten, olivat The 69 Eyes -muusikot silloinkin bändin oppaina Helsingin yössä.

Duudsonit mukana juhlimassa Luxissa 69-muusikot kutsuttiin Parisille ja hänen seurueelleen varatulle alueelle. Mukaan otettiin myös Extreme Duudsonien Jukka Hilden. Jukkakin on Parisin vanha tuttu, sillä he ovat tutustuneet Yhdysvalloissa osuttuaan siellä samoihin bileisiin. Seurueen päästyä sohvaryhmälle kaatoivat he kaikille lasit samppanjaa ja nostivat yhdessä maljan.

Amerikkalaisjulkkisten sohvaryhmän ympärillä kävi kuhina, kun sadat yökerhon suomalaisasiakkaat tungeksivat nähdäkseen vilauksen Parisista. Pian tähän tarjoutuikin tilaisuus, sillä Benji nousi lavalle soittamaan lupaamaansa dj-settiä.

Paris ei tyytynyt seuraamaan poikaystävänsä soittoa aidatun sohvaryhmänsä rauhasta, vaan turvamiehet saattoivat myös Parisin tanssilattian läpi dj:n korokkeelle kaikkien ihailtavaksi. Lavalla Paris ottikin heti taustatanssijan roolin. Hän jammaili poikaystävänsä takana vapautuneen oloisesti ja näytti nauttivan olostaan. Parisin tanssimista seuranneet huomasivat, ettei Parisilla ollut valkean toppinsa alla lainkaan rintaliivejä, vaan hänen nänninsä näkyivät topin läpi.

Suomalaisnaiset yllättyivät! Puolen tunnin tanssimisen jälkeen Paris tarvitsi jälleen järjestysmiesten saattoapua, sillä hänen piti päästä naistenhuoneeseen. Parin järjestysmiehen avulla Parisille saatiinkin avattua väkijoukkoon sen verran tilaa, että hän pääsi kulkemaan naistenhuoneeseen ja yllättämään siellä itseään peilailleen suomalaisnaiset.

WC:stä poistuttuaan Parisilla ei enää ollut kiire, vaan takaisin palatessaan hänellä oli aikaa vaihtaa muutama sana häntä tervehtineiden ihailijoiden kanssa ja kirjoittaa näille myös nimikirjoituksia. Benji Madden viihtyi levysoittimen ääressä lähes kaksi tuntia. Hän lopetti settinsä vasta puoli kolmelta. Tämän jälkeen he vetäytyivät hetkeksi takaisin sohvaryhmälleen. Paris herkutteli vielä viinirypäleillä ja joi toisen lasin samppanjaa. Sen jälkeen pariskunta alkoi tehdä lähtöä ja hyvästeli muun seurueensa. Jussi69 sai Parisilta pitkän halauksen. Jukka Hildeniä Paris suuteli molemmille poskille.

Järjestysmiehet saattoivat Paris ja Benji poistuivat ravintolasta järjestysmiesten saattelemana. Heti kun he astuivat ravintolasta ulos, kurvasi ravintolan eteen kaksi tila-autoa, jotka kuljettivat kaksikon ja heidän managerinsa takaisin hotellille. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Parisin ja Good Charlotte -yhtyeen oli määrä jatkaa perjantaina matkaa Tukholmaan. Bändin Tukholman konsertti on kuitenkin peruttu ja heidän seuraavat keikkansa on lauantaina Kreikassa.