Lady Gagalle mikään ei ole mautonta - katso kuvagalleria!

Julkaistu:

Lady Gaga erottuu listahittien lisäksi omaperäisellä pukeutumistyylillään. Hän on useaan otteeseen todistanut, ettei mikään vaate tai asuste ole mauton, jos sitä vain kantaa oikein.

Erikoiset asut ovat yksi Gagan konserttien kulmakivistä. Parhaillaan kesken olevan The Monster Ball -kiertueen konserteissa Gaga vaihaa asua peräti kymmenen kertaa kappaleiden välissä.

- Se on enemmän musikaali kuin konsertti, Lady Gaga kuvaili spektaakkelia radiohaastattelussa.

Toisin kuin useimmat muut artistit, Gaga ei käytä erikoisia vaatteita vain esiintyessään, vaan hänen vapaa-ajan vaatteensa ovat välillä vielä esiintymisvaatteitakin kummallisempia.

Tuorein esimerkki tästä saatiin viime viikonloppuna, jolloin Gaga saapui Lontoossa järjestettyihin juhliin yllään läpinäkyvä muovimekko. Mekko jäi sivurooliin, sillä tähdellä oli päässään aidon kokoinen hummeri.

Edellisenä päivänä Gaga taas oli kuvattu palaamassa Lontoon hotelliinsa supersankariksi pukeutuneena. Gagan punainen asu oli nimittäin kuin kopioitu Ihmeperhe-animaatioelokuvasta.

Lady Gagan vaatekaapin täytyy olla valtava, sillä hänen ei juuri nähdä käyttävän samoja vaatteita montaa kertaa. Vaatteiden ostamiseen Gagalla löytynee rahaa, sillä hänen menestyksensä on ollut huimaa. Vasta 2008 uransa aloittanut Gaga on jo ehtinyt myydä yli kahdeksan miljoonaa levyä ja 14 miljoonaa singleä.

Lady Gagan tulojen määrä paljastui, kun hän lupasi lahjoittaa kaikki tammikuun 24:nnen päivän konserttinsa ja saman päivän fanituotemyyntinsä tuotot Haitin maanjäristyksen uhreille. Lahjoitussumma nousi yli puolen miljoonan dollarin.