Madonna täyttää lauantaina 50 vuotta - Viihde - Ilta-Sanomat

Madonna täyttää lauantaina 50 vuotta

Popin kuningatar Madonna täyttää lauantaina 50 vuotta, ja herättää enemmän kiinnostusta kuin koskaan.

Madonna on viime aikoina nähty melko riutuneena kuvissa. Viikonloppuna hän kuitenkin esiintyi edustavana miehensä Guy Ritchien kanssa Lontoossa.

15.8.2008 10:51

Alkuviikosta useat tiedotusvälineet uutisoivat, että tähti olisi joutunut perumaan lauantaille suunnitellut syntymäpäiväjuhlansa loukattuaan nilkkansa.

Huhutut juhlat oli tarkoitus pitää Madonnan maatilalla Wiltshiressa, Britanniassa, ja paikalle odotettiin lukuisia julkkisvieraita, mukaan lukien Gwyneth Paltrow ja Stella McCartney.

Access Hollywood -sivuston mukaan juhlat saatetaan pitää sittenkin: Madonnan edustaja ei vahvistanut juhlasuunnitelmia, mutta vakuutti että "mitään ei ole peruttu".

Edustaja vihjasi myös, ettei supertähden nilkkavamma ole niin paha kuin on väitetty. Madonna on ainakin pystynyt jatkamaan Sticky & Sweet -kiertueensa harjoituksia.

Brittilehti Mirror puolestaan tietää kertoa Madonnan esikoisen Lourdesin suunnitelleen täydellisen mekon juhlapäivää äidin juhlapäivää varten. Justin Timberlake taas olisi antanut kollegalleen lahjaksi golflahjakortteja.

Madonna on lisäksi ollut otsikoissa uusien adoptiosuunnitelmien takia. Nyt hänen edustajansa on kuitenkin kiistänyt tiedot, että laulaja ja hänen ohjaajamiehensä Guy Ritchie olisivat adoptoimassa 2-vuotiasta tyttölasta Malawista.

Ikuisena kameleonttina tunnettu Madonna näyttää 50-vuotiaana yhä upealta.

Madonnan esikoinen, 11-vuotias Lourdes on perinyt isänsä Carlos Leonin tummat piirteet ja äitinsä kiinnostuksen muotiin.

Popin kuningatar on uransa aikana tehnyt yhteistyötä lukuisten tähtien kanssa. Justin Timberlaken kanssa hän levytti 4 Minutes -hitin.

Muoti-ikoni Madonna on tehnyt yhteistyötä vaatejätti Hennes & Mauritzin kanssa jo kahdesti, vuosina 2006 ja 2007.

Laulajatar on kyennyt uusiutumaan vuosi vuodelta ja levy levyltä. Diskovaikutteinen Confessions on a Dance Floor julkaistiin 2005.

Madonna esiintyy vuoden 1999 Grammy Awardseissa Los Angelesissa. Madonnan kiinnostus itämaiseen mystiikkaan ja hengellisyyteen, erityisesti kabbala-uskontoon näkyy hänen lookissaan.

Voiko tämän tötterökorsetin unohtaa? Jean-Paul Gaultier suunnitteli vuoden 1990 Blonde Ambition -kiertueelle pophistoriaan jääneen esiintymisasun.

Madonna toi vuoden 1990 Vogue-hittinsä koreografiaan tanssiliikkeet homodiskoista.

Tällaisessa lookissa Madonna esiintyi muun muassa Like a Prayer -videolla. Kappale sai katolisen kirkon raivoihinsa ja juomajätti-Pepsi perui rahakkaan yhteistyösopimuksen tähden kanssa videon vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?