Duudsonit Jackass-elokuvan ensi-illassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Duudsonit täysin romuna punaisella matolla

Los Angelesin punaisella matolla nähtiin viikonloppuna joukko kivuliaista vammoista toipuvia miehiä, kun suomalaiset Duudsonit astelivat Jackass-elokuvan ensi-iltaan.

Duudsonit tekevät stuntteja viikonloppuna katsojaennätyksiä lyöneessä Jackass-elokuvassa, jota kuvattiin viime keväänä Lake Tahoella Yhdysvalloissa.

19.10.2010 6:13

- Olemme vieläkin vähän kuntoutumassa. Jarpilla on selkä murtunut, ja H-P:lla on ristiside leikattu. Nyt vaan levätään laakereilla ja katsellaan, Yhdysvalloista tavoitettu Duudsonien Jukka Hildén kertoo IS:lle.

Duudsonit tekevät stuntteja viikonloppuna katsojaennätyksiä lyöneessä Jackass-elokuvassa, jota kuvattiin viime keväänä Lake Tahoella Yhdysvalloissa. Miesten vammat ovat peräisin kuvauksista.

- Kevät oli kiireistä aikaa, sillä kuvasimme samalla Jenkeissä omaa Duudsonit Amerikassa -tv-ohjelmaa. Ja mulla oli samaan aikaan häntäluu rikki. Oltiin koko porukka jo valmiiksi romuna, ja sitten piti vielä leffaakin kuvata, Jukka kertoo.

Jackass-ryhmän kanssa ystävystyneet Duudsonit kuvailevat projektia vammoista huolimatta upeaksi kokemukseksi.

- Jätkien kanssa on hyvä tehdä yhteisyötä, sillä he ovat niin samalla aaltopituudella. Toivottavasti leffan kautta tulee lisää uusia juttuja. Olemme hemmetin ylpeitä siitä.

Lue lisää Duudsoneista tiistain Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?