Army of Loversin Camilla Henemark: Olin Kaarle Kustaan leikkikaveri - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulajatar paljastaa: Olin Kaarle Kustaan leikkikaveri!

Army of Lovers -yhtyeen laulajana tunnettu Camilla Henemark kertoo Expressen-lehdessä suhteestaan Ruotsin kuninkaaseen Kaarle XVI Kustaaseen.

Camilla Henemark on päättänyt avautua suhteestaan Ruotsin kuningas Kaarle Kustaaseen.

12.11.2010 10:10 | Päivitetty 12.11.2010 10:31

Henemarkia nimitettiin kuninkaasta kertovassa Den motvillige monarken -kohukirjassa Kaarle Kustaan "kurtisaaniksi".

Henemark pitää kurtisaaninimitystä liioitteluna.

- Niin kai voi sanoa, että olimme lähinnä leikkikavereita, kun tapasimme. Se ei silti tarkoita, että olisin hänen rakastajattarensa - olin vain niin sanottu leikkikaveri, Henemark sanoo Expressen-lehden nettivideolla.

Kirjan mukaan suhde ajoittui 1990-luvulle. Henemark kertoo, että hän tapasi kuninkaan ensimmäisen kerran, kun he sattuivat samaan illallisseurueeseen.

Henemarkin mukaan suhdetta kesti vuoden ajan. Hän kertoo olleensa huolissaan siitä, että suhde aiheuttaisi "poliittisia seurauksia tai skandaaleja". Kuninkaan mielestä huoli oli turha.

Kirjan mukaan kuningas olisi kertonut rakastuneensa Henemarkiin. Henemark pitää rakastuminen-sanaa vääränä.

- Meillä oli mukavaa yhdessä, ei yhtään mitään vakavaa.

Seitsemän sivun haastattelu

Henemark puhuu asiasta ensimmäisen kerran julkisuudessa. Expressen on antanut paperilehdessään aiheelle tilaa peräti seitsemän sivua.

Lehden nettisivuilla Henemark kertoo, miksi hän on päättänyt tulla asian kanssa julkisuuteen. Henemark sanoo, että aluksi hän ajatteli vaieta asiasta, jos kuningaskin tekee niin.

Kun kirja oli julkaistu ja Kaarle Kustaa tuli lehdistön eteen hirvijahdin lomassa, Henemarkin mieli muuttui. Kuningas kertoi muun muassa keskustelleensa aiheesta perheensä kanssa.

- Lehdistötilaisuus oli vähän kummallinen. Ja edelleen olemassa on paljon kysymysmerkkejä. Siksi olen päättänyt kertoa minun versioni kirjan tapahtumista, Henemark kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?