Valitut Palat: Elvis Presleyn rakas oli ruotsalainen näyttelijä Ann-Margret Olsson - Viihde - Ilta-Sanomat

Valitut Palat: Yllättävä ruotsalaispaljastus Elviksen menneisyydestä

Vaikka rockin kuningas Elvis Presley oli naimisissa Priscillansa kanssa, hänen suuri rakkautensa oli ruotsalainen näyttelijä Ann-Margret Olsson. Näin väittää Valitut Palat marraskuun numerossaan.

Elvis ja Ann-Margret tapasivat Viva Las Vegas -elokuvan kuvauksissa 1963

10.11.2010 13:42

Elvis ja Ann-Margret tapasivat Viva Las Vegas -elokuvan kuvauksissa 1963. Elvis esitti kitaraa soittavaa kilpa-ajajaa ja ruotsalainen Chicagossa varttunut Ann-Margret tähteydestä haaveilevaa uimaopettajaa.

Valkokankaan ulkopuolella Elviksen ja Ann-Margretin välillä oli sähköä ilmassa vielä enemmän.

- Tiesin silti, mitä tapahtuisi, jos tutustuisimme paremmin. Ja niin tiesi Elviskin. Aivan kuin olisimme saaneet sähköiskun. Tunne kasvoi myöhemmin niin voimakkaaksi, ettemme voineet enää hallita sitä, Ann-Margret muistelee.

Valittujen Palojen mukaan Elvis ja Ann-Margret tiesivät heti tapaamispäivänään, että suhteesta tulisi vakava.

- Tuntui kuin olisin löytänyt sukulaissielun... päällepäin ujon mutta sisältä hillittömän, Ann-Margret kirjoitti.

Vain neljä kuukautta aiemmin Elvis oli ottanut tyttöystävänsä Priscilla Beaulieun kotiinsa. Silti Elvis ja Ann-Margret alkoivat viettää paljon aikaa yhdessä.

- Ann-Margret oli Elviksen suuri rakkaus, sanoo Elviksen hoviin eli "Memphisin mafiaan" kuulunut Patty Parry.

Elvistä alettiin kuitenkin painostaa viemään Priscilla vihille. Toukokuussa 1967 he astelivatkin avioon Las Vegasissa. Yhdeksän kuukauden kuluttua syntyi Elviksen ainoa lapsi Lisa Marie Presley.

Ann-Margret meni naimisiin näyttelijä Roger Smithin kanssa viikon kuluttua Elviksen häistä. Elvis alkoi lähettää Ann-Margretille Las Vegasin -esityksiin kitaranmuotoisia kukkalaitteita. Tapa jatkui popin kuninkaan kuolemaan saakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?