"Nuori mies antaa elämäniloa!" - Viihde - Ilta-Sanomat

"Nuori mies antaa elämäniloa!"

Teatterineuvos Kyllikki Forssell kertoi eilen IS:ssä, että hän suosittelee naisille nuorempia rakastajia. Monet tunnetut naiset ovatkin valinneet rinnalleen nuoremman kumppanin, koska rakkaus ei heidän mielestään kysy ikää.

Nuorempi mies antaa naiselle paljon elämäniloa.

26.10.2007 6:37

Oopperalaulaja Johanna Rusanen, 35, tapasi 11 vuotta nuoremman Antti-Pekka Kartanon, kun Antti pelasti Johannan liian innokkaiden ihailijoiden kynsistä helsinkiläisessä karaokeravintolassa. Kun Johanna tuolloin kuuli Antin iän, ensireaktio oli hämmentynyt.

- Olin, että voi ei, niin nuori, mehän olemme ihan eri aikakausilta! Johanna muistelee reaktiotaan.

Sen jälkeen ikäerosta ei ole tullut edes puhetta. Hieman siitä on pariskunnan välillä vitsailtu, mutta mikään ongelma se ei ole ollut sen koommin ollut kummallekaan - päinvastoin.

- Se ei näy missään käytännön asioissa tai elämän arvoihin liittyvissä keskusteluissa. Olen ennemminkin tyytyväinen siitä, että Antti on elänyt teinivuotensa 90-luvulla, koska hän puhuu ja näyttää tunteensa avoimesti. Hän on myös itsevarma, ja uskaltaa siksi myös itkeä, Johanna kehuu.

Hän näkee ikäerossa paljon hyviä puolia.

- Nuorempi mies antaa paljon uteliaisuutta ja sellaista elämäniloa ja -halua. Antti tarjoaa minulle pieniä arjen pikku onnenpipanoita, jotka olisi varmaan jäänyt itseltäni huomaamatta, jos kaikkeen suhtautuu liian vakavasti.

Myös muut julkkisnaiset kertovat päivän IS:ssä, onko ikäerosta nuoremman miehen kanssa etua vai haittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?