Raha syynä Christian Balen riehumiseen? - Viihde - Ilta-Sanomat

Raha syynä Christian Balen riehumiseen?

Äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä epäilty Batman-tähti Christian Bale ajautui riitaan perheenjäsentensä kanssa rahan takia, väittää brittiläinen Daily Mail -lehti.

Christian Bale menetti malttinsa rahan takia, väittää brittilehti.

24.7.2008 16:36

Lehden mukaan 34-vuotiaan Balen sisko Sharon pyysi tähdeltä 100 000 puntaa eli noin 130 000 euroa lastensa kasvattamista varten. Kun Bale kieltäytyi, hän, Sharon ja äiti Jenny ajautuivat tuliseen riitaan staran luksussviitissä. Riidan aikana Balen väitetään tönineen äitiään ja siskoaan.

Samassa yhteydessä Jenny Bale laukoi Daily Mailin mukaan hyvin loukkaavia kommentteja Balen vaimosta Sandra Blazicista.

Balen äiti ja sisko olivat tullee kaupunkiin osallistuakseen näyttelijän tähdittämän Batman-elokuvan Yön ritarin ensi-iltaan.

- Kaikki karkasi käsistä, ja nyt Christian toivoo, että olisi vain lähtenyt hotellihuoneesta, tähden ystävä sanoi lehdelle.

- Normaalisti hän vain häipyisi kaverin kanssa pubiin rauhoittuakseen, mutta nyt hän oli kirjaimellisesti loukussa tässä riidassa, koska paparazzit ja fanit väijyivät ulkona, kaveri jatkoi.

Bale ei tiettävästi ole kovin läheisissä väleissä äitiinsä ja siskoonsa. Balen vanhemmat erosivat tämän ollessa 13-vuotias, ja Christian muutti isänsä mukana Yhdysvaltoihin. Christian on sittemmin tienannut näyttelijänä miljoonia, mutta Jenny ja Sharon Bale jäivät perheen kotimaahan Isoon-Britanniaan ja elävät nykyisin melko vaatimatonta elämää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?