Idols palaa ruutuihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Idols palaa ruutuihin

Suursuosion saavuttanut Idols-kilpailu palaa MTV3:n ohjelmistoon. Myös X Factorille suunnitellaan jatkoa, vaikka ohjelma keräsi huomattavasti vähemmän katsojia kuin Idols.

Heikki Paasonen, Anna Puustjärvi ja Koop Arponen Idols-finaalissa joulukuussa 2008.­

18.5.2010 11:25

- X Factorin ensimmäinen kausi on nyt takanapäin ja voimme lähteä suunnittelemaan ohjelman uutta kautta. Seuraavaksi annetaan kuitenkin vuoro Idolsille, kertoo MTV Median ohjelmajohtaja Jorma Sairanen.

Uuden Idols-kauden aikataulusta tiedotetaan myöhemmin. Idols on pyörinyt Suomessa neljän tuotantokauden ajan. Kilpailun ovat voittaneet Hanna Pakarinen, Ilkka Jääskeläinen, Ari Koivunen ja Koop Arponen.

X Factorin katsojaluvut eivät yltäneet Idolsin tasolle, sillä esimerkiksi viime sunnuntain finaalilla oli parhaimmillan 665 000 katsojaa. Esimerkiksi Idolsin edellisen kauden finaalia katsoi 1,2 miljoonaa katsojaa joulukuussa 2008.

X Factorin voitti sunnuntain Elias Hämäläinen. Ensi sunnuntaina nähdään ylimääräinen jakso, jossa seurataan Hämäläisen taivalta koelauluista Helsingin Jäähalliin ja kuullaan voittajan mietteitä kilpailun jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?