Tämän takia Usherin vaimon sydän pysähtyi rasvaimussa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tämän takia Usherin vaimon sydän pysähtyi rasvaimussa!

Brasilialainen plastiikkakirurgi paljastaa, miksi laulaja Usherin vaimon Tameka Fosterin sydän pysähtyi rasvaimussa.

Tameka Raymond kiirehti rasvaimuun vain kaksi kuukautta kuopuksensa syntymän jälkeen.

13.2.2009 8:59

Vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun Foster oli synnyttänyt toisen poikansa, hän matkusti Brasiliaan pienentämään raskauden pyöristämää vatsaansa kauneuskirurgisin toimenpitein.

- Tameka Foster tuli tänne perjantaina rasvaimuun. Pian sen jälkeen nukutimme hänet, mikä johti sydänpysähdykseen, lääkäri Silvio Stermanin edustaja kertoo People-lehdelle.

Heti sen jälkeen nainen laitettiin koomaan.

- Kun tällainen tapahtuu, tohtorit laittavat potilaan nukkumaan ja varmistavat, ettei mitään pahempaa vahinkoa ole sattunut. Tämä on yleinen käytäntö.

Oltuaan päivän teho-osastolla Foster siirrettiin suurempaan sairaalaan Sao Paolossa, ja viikon jälkeen hän on jo toipumassa.

New Yorkissa toimivan plastiikkakirurgin Neil Sadickin mukaan Foster kiirehti rasvaimuun liian aikaisin synnytyksen jälkeen. Hän huomauttaa, että synnyttäneen äidin pitäisi odottaa ainakin kolme kuukautta ennen kuin hän lähtee minkäänlaiseen vatsaan kohdistuvaan leikkaukseen.

Brasilialaiskirurgin edustaja kiistää tämän. Hänen mukaansa nainen oli todettu testeissä täysin terveeksi kyseiseen toimenpiteisiin.

- Kauneuskirurgisessa maailmassa ei ole mitään sääntöä, joka kieltäisi rasvaimun kahden kuukauden päästä synnytyksestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?