Brad Pitt pestasi tyttärensä leffarooliin - Viihde - Ilta-Sanomat

Brad Pitt pestasi tyttärensä leffarooliin

Julkaistu: 25.6.2008 20:26

Brad Pittin ja Angelina Jolien kaksivuotias Shiloh-tytär on mukana isänsä uudessa elokuvassa.

Shilohin odotetusta elokuvadebyytistä saatiin maistiaisia, kun The Curious Case Of Benjamin Button -leffan mainospätkä eli traileri julkaistiin.

Oikeastaan Shiloh päätyi elokuvaan sattumalta, kun rooliin varsinaisesti pestatut kaksostytöt käyttäytyivät kuvauksissa levottomasti. National Enquirer -lehden mukaan Brad ja Shiloh olivat paikalla sinä päivänä, kun rooliin palkatut kaksoset eivät suostuneet rauhoittumaan.

- Kaikki odottivat sen aikaa, että vauvat oli ruokittu, vaihdettu kuiviin ja hyssytelty, mutta mikään ei saanut heitä rauhoittumaan kuvauksissa New Orleansissa. Nopeaälyinen Brad tajusi, että hänen tyttärensä onnellinen ja pehmeä luonne tekisi hänestä sopivan rooliin, lähde laverteli National Enquirer -lehdelle.

Shiloh tosin vain vilahtaa elokuvan nyt julkaistussa trailerissa kohtauksessa, jossa Brad Pitt pitelee lasta, joka katselee pois leijailevaa ilmapalloa.

David Finchin ohjaama elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa joulukuussa. Leffan muita tähtiä ovat muun muassa Cate Blanchett ja Tilda Swinton.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?