Jani Toivola drag queenina tv-elokuvan pääroolissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Jani Toivola drag queenina tv-elokuvan pääroolissa

Juontajana paremmin tunnettu näyttelijä Jani Toivola nähdään seuraavaksi elokuvaroolissa. Hän on pääosassa TV1:n Kotikatsomossa 29. maaliskuuta esitettävässä Päivät kuin unta -tv-elokuvassa.

Juontajana paremmin tunnettu näyttelijä Jani Toivola nähdään seuraavaksi elokuvaroolissa.

9.3.2010 20:47

Muissa päärooleissa nähdään juuri Putous-ohjelman sketsihahmokisan voittanut Aku Hirviniemi sekä imitaattori Jarkko Tamminen. Kaikki miehet esittävät sarjassa drag queeneja, jotka joutuvat keskelle kidnappausdraamaa.

- Olen ollut ensimmäisestä elokuvaroolistani aivan innoissani. Oli varmasti riski ottaa tällainen Idols-juontaja päärooliin, koska tämä on räväkkä rooli, jossa pitää olla vakuuttava, Toivola sanoo.

- Pelkäsinkin koko kuvausten ajan, että saan potkut - että olen varmaan niin huono. Mutta onneksi en saanut, hän nauraa.

Toivolaa koekuvattiin roolia varten kolme kertaa. Näyttelijä pukeutui jo koekuvauksiin drag queeniksi, ja sai osittain senkin ansiosta roolin.

- Soitin kuvausten jälkeen parhaalle kaverilleni ja sanoin, että nyt voin vaikka kuolla, sillä työrintamalla olen saavuttanut kaiken.

Miss Tampax -nimisen drag queenin roolissa tosin oli omat haasteensa.

- Haastavinta oli se, kun minulla oli kaikissa kohtauksissa kymmenen sentin korkokengät jalassa, ja kuvaukset kestivät melkein kuukauden.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?