Tässä on Michael Monroen uusi bändi

Julkaistu: , Päivitetty:

Michael Monroe julkisti uuden bändinsä kokoonpanon Los Angelesissa maanantai-iltana Suomen aikaa.

Uudesta bändistä oli aiemmin tiedossa basisti Sami Yaffa.

Yaffa on Monroen tuttuja jo Hanoi Rocksin alkuajoilta 80-luvulta. Yaffa on sittemmin soittanut myös Monroen 90-luvun bändissä Demolition 23 sekä legendaarisessa glam rock-orkesteri New York Dollsissa.

Kitaraan tarttuvat The Wildheartsin perustanut Ginger, oikealta nimeltään David Wells, ja Todd Youth, jonka ansioluettelosta löytyy yhteistyötä esimerkiksi Danzigin ja Motörheadin kanssa.

Rumpuihin höntyää Jimmy Clark, joka soitti Monroen ja Yaffan kanssa Demolition 23 -bändissä 90-luvulla. Clark on soittanut myös legendaarisen Blondie-bändin laulajan, Debbie Harryn taustalla.

Uuden bändin julkistamistilaisuuden juonsi Jackass-ryhmästä maailmanmaineeseen noussut rullalautailija Bam Margera.

Monroen bändi heittää maaliskuussa kuusi keikkaa Yhdysvalloissa. Huhtikuun 2. päivä orkesteri soittaa Helsingin Tavastialla kaksi keikkaa ja suuntaa sen jälkeen Tukholmaan ja Lontooseen.

- Bändi kuulostaa loistavalta. Meillä on tällä hetkellä suunnilleen albumin verran uutta materiaalia kirjoitettuna, mutta aiomme vielä työstää sitä lisää, Monroe kertoo Myspace-sivuillaan.

- Meillä ei ole kiire päästä studioon, mutta jotain ajattelimme julkaista ennen kesää. Jos ei koko albumia, niin ainakin biisin tai pari.