Parantumattomasti sairas Dennis Hopper sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Parantumattomasti sairas Dennis Hopper sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle

Dennis Hopper, 73, sai historian 2403. tähden Hollywoodin Walk of Famelle perjantaina.

Dennis Hopper iloitsi tähdestään 7 vuotta täyttäneen tyttärensä Galenin kanssa.­

27.3.2010 11:15

L.A. Timesin mukaan tilaisuus oli tunnelmaltaan iloinen, kun sadat fanit hurrasivat aitojen takana ja yrittivät saada valokuvia legendaarisesta näyttelijästä. Mukana juhlallisuuksissa oli myös Hopperin Galen-tytär, joka juhli samalla omaa 7-vuotispäiväänsä.

Hollywood-legenda Jack Nicholson oli paikalla kunnioittamassa vanhaa ystäväänsä. Miehet näyttelivät yhdessä vuonna 1969 Hopperin ohjaamassa klassikossa Easy Rider. Samoin paikalla olivat mm. näyttelijä Viggo Mortensen sekä ohjaaja David Lynch.

Iloisesta tunnelmasta huolimatta hymyilevä Hopper on jo silmin nähden heikossa kunnossa. Hän kertoi viime lokakuussa sairastavansa eturauhassyöpää. Mies painaa enää vain 45 kiloa, ja on parantumattomasti sairas. Hopper ei lakimiehensä mukaan pysty käymään kemoterapiassa.

Hyväntuulinen Hopper autettiin lavalle pitämään puhetta. Hän kertoi syyn päässään olevaan siteeseen.

- Paparazzi huusi nimeäni ja luulin sen olevani eräs tuttuni. Kun käännyin häntä kohti, jalat pettivät altani, koska niissä ei ole juurikaan lihaksia. Tiedän, että teillä on rankka työ, mutta joskus voisitte olla hieman hienotunteisempia, Hopper totesi paparazzeille ystävällisellä äänellä.

Sydämellisessä puheessaan Hopper jakoi kiitoksia mm. perheenjäsenilleen ja kollegoilleen.

Myös avioero kiusana

Syövän lisäksi Hopperin elämää varjostaa meneillään oleva avioero vaimostaan Victoriasta. 42-vuotiaan Victoria Hopperin mukaan hänen miehensä hakee eroa poistaakseen vaimonsa perinnönsaajista.

Vaimo väittää Hopperin polttaneen marijuanaa heidän tyttären läheisyydessä. Hänen mukaan Hopper ei ole kyennyt sairastumisensa jälkeen enää järkeviin päätöksiin, kertoo BBC.

Dennis Hopper kiistää vaimonsa väitteet. Hän on myös hankkinut vaimolleen lähestymiskiellon ylimääräiseen stressiin vedoten.

Easy Rider -elokuvan tähdet Jack Nicholson ja Dennis Hopper 41 vuotta elokuvan ensi-illan jälkeen. Vieläkin näyttää olevan kivaa, vaikka syöpä onkin heikentänyt Hopperin kuntoa.­

Iskä ja tytär. Ja se iskän vähän pelottava kaveri.­

Tähden tähti. Dennis Hopper sai nimensä katuun.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?