Tässä on Venäjän kaunein nainen!

Julkaistu:

Tummatukkainen pietaritar Sofija Rudjeva, 18, valittiin tämän vuoden Miss Venäjäksi kauneutensa, älynsä ja terveen itsevarmuutensa vuoksi.

Rudjevan strategiset mitat ovat 88-60-89. Hän voitti neljäkymmentäyhdeksän kanssakilpailijaansa Moskovassa järjestetyissä missikisoissa tyylikkään tasapainoisella olemuksellaan.

Miss Venäjä -kisoissa testataan perinteisesti myös kilpailijoiden älyä ja taitoa selviytyä yllättävistäkin kysymyksistä. Osa kanssakilpailijoista jähmettyi tuomariston edessä, mutta Rudjeva esiintyi ikäistään kypsemmän oloisesti.

Lisäksi alan ammattilaiset kehuivat Rudjevan strategisia mittoja ja hänen uhkeaa poveaan.

Itse kaunotar oli voittonsa jälkeen ihmeissään.

- En voi uskoa tätä. Olen osallistunut jo kaksiin alueellisiin kauneuskisoihin. Ensimmäiseen valmistauduin kovasti, mutten voittanut mitään. Toisesta sain jonkin pienen palkinnon. Eli tähän mennessä on ollut pelkkiä epäonnistumisia, Rudjeva tilitti Komsomolskaja Pravdalle.

Rudjevan pääsy Miss Venäjä -kisoihin ehti aiheuttaa Pietarissa jo pienen skandaalin, sillä hän syrjäytti kaupungin kauneimmaksi kruunatun 21-vuotiaan Julija Karamanin. Missikisojen järjestäjät eivät kuitenkaan hyväksyneet Karamania Pietarin edustajaksi, vaan ottivat Rudjevan mukaan yleisen valintatilaisuuden kautta.

Rudjeva sai voittonsa kunniaksi satatuhatta dollaria, josta suuren osan hän aikoo lahjoittaa kodittomille eläimille. Hänellä on myös selvät suunnitelmat tulevaisuuden suhteen.

- Haluan hyvän aviomiehen ja monta, monta lasta!