HIM ja Linkin Park yhteiskiertueelle

Julkaistu:

HIM-yhtyeen uutuusalbumin julkaisua on lykätty syyskuuhun. Aiemmin kerrottiin, että helsinkiläisbändin odotettu levy julkaistaan heinäkuun puolivälissä. Nyt yhtyeen amerikkalainen levy-yhtiö Sire on päättänyt siirtää albumin maailmanlaajuista julkaisua.

Levyä miksataan parhaillaan Los Angelesissa. Ville Valo valvoo toimitusta yhdessä bändin pitkäaikaisen hovituottajan Tim Palmerin kanssa. Myös yhtyeen manageri Seppo Vesterinen lensi eilen Yhdysvaltoihin.

HIMin kuudes albumi äänitettiin helmi-huhtikuun aikana Helsingissä Finnvox-studiossa.

Eilen julkistettiin myös, että HIM lähtee heinäkuussa mittavalle Yhdysvaltain-kiertueelle. Bändi pääsee esiintymään kymmenien tuhansien kuulijoiden yleisömassoille Linkin Parkin kiertävässä festivaalissa 25.7.-3.9. HIMin ja Linkin Parkin lisäksi päälavalle kiertueella nousevat muun muassa My Chemical Romance ja Placebo.

HIMin pääseminen suositun Linkin Parkin kiertueelle lienee muuttanut uutuuslevynkin julkaisuaikataulua.

Aiemmin uutisoituihin HIM-keikkoihin levyjulkaisun lykkääntyminen tai Yhdysvaltain-kiertue eivät vaikuta. HIM siis nähdään Miljoonarockissa Tuurissa sekä Joensuun Ilosaarirockissa sekä yhteiskeikoilla Metallican kanssa muun muassa Helsingin olympiastadionilla ja Lontoon Wembleyllä.