Seksitähti kertoo totuuden Tukiaisen Uivelot-leffasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Seksitähti kertoo totuuden Tukiaisen Uivelot-leffasta

Kansanedustaja Ilkka Kanervan tekstiviestijupakan yhteydessä paljastunut Johanna Tukiaisen pornoelokuvamenneisyys konretisoitui perjantai-iltana, kun ennakkokohun saattelema Uivelot-elokuva tuli myyntiin.

19.4.2008 15:08 | Päivitetty 19.4.2008 10:58

- Voi hyvinkin olla, että tästä tulee kaikkien aikojen myydyin suomalainen aikuisviihde-elokuva, ennakoi elokuvan tuottaneen Keltainen ruusu -yhtiön myymäläpäällikkö Jani.

Tätä ennakoi esimerkiksi IS:n nettisivuilla maaliskuussa julkaistun Uiveloiden trailerin saama huima suosio. Sen on tähän mennessä ladannut jo yli 900 000 eri kävijää, joten video on kaikkien aikojen katsotuin nettivideo Suomessa.

Uivelot julkistettiin Helsingin erotiikkamessuilla viikonvaihteessa. Sen ohjaaja Kullervo Koivisto (oik. nimeltään Heikki Mattinen) ei päässyt paikalle, mutta hänen sijastaan elokuvan varsinainen tähti, seksinäyttelijä Princess, 19, kertoi IS:lle totuuden kohuleffan takaa.

- Johanna Tukiainenhan osallistui vain elokuvan alkukohtaukseen, ja häneltä vilahtaa kuvissa korkeintaan hieman paljasta rintaa. Varsinaiset seksikohtaukset teimme minä ja muut näyttelijät.

Uiveloiden tarina kertoo esihistoriallisesta naisheimosta, joka pistää miehet kuriin. Johanna Tukiainen ja hänen kolme Dolls-tanssiryhmän jäsentään esiintyvät leffan alussa vahvasti meikattuina "uiveloina".

- Koko leffan piti alunperin perustua tälle historiaosuudelle, mutta lopulta Uiveloiden osuus supistui alle puoleen elokuvasta, kun toinen osuus sijoittuu nykypäivään. Elokuvassa on siis kaksi osuutta, jotka yhdistyvät Hessumaisen (Heikki Mattisen) oudolla tavalla yhteen, naurahtaa Princess.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?