Fergie meni kihloihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Fergie meni kihloihin

R&B -tähti Fergie ja hänen näyttelijäpoikaystävänsä Josh Duhamel ovat menneet kihloihin. Duhamelin edustaja vahvisti näyttelijän kosineen Fergietä jo ennen joulua, mutta ei kertonut tarkempia yksityiskohtia kihlauksesta. Tarkkaa hääpäivää pari ei ole vielä päättänyt.

27.12.2007 10:52

Fergie, 32, ja Duhamel, 35, ovat pitäneet yhtä vuodesta 2004 lähtien. Pari tapasi, kun Fergien bändi Black Eyed Peas teki vierailun Duhamelin tähdittämässä Las Vegas -tv-sarjassa.

Vielä joulukuun alussa Fergie, oikealta nimeltään Stacy Ferguson, väitti musiikkilehti Blenderille, ettei hänellä ja Duhamelilla kiirettä kihlautua, koska he "ovat käytännöllisesti katsoen naimisissa muutenkin". Nyt mieli on kuitenkin muuttunut.

- Olen palavasti rakastunut Joshiin. Hän tietää, kuinka naista tulee kohdella ja kunnioittaa minua, Fergie hehkutti Blenderille.

Fergie on tällä hetkellä yksi maailman kuumimpia naisartisteja, sillä hänen ensimmäinen soololevynsä Dutchess on poikinut kolme Yhdysvaltain singleykköstä ja myynyt miljoonia ympäri maailmaa. Duhamel on esiintynyt Las Vegasin lisäksi muun muuassa viime kesän hittielokuvassa Transformers.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?