Imitaatiomestari Jukka Puotila on kunnollinen mies - Viihde - Ilta-Sanomat

Imitaatiomestari Jukka Puotila on kunnollinen mies

Jukka Puotila tunnetaan oivana imitaattorina sekä näyttelijänä, joka on tuttu muun muassa suositun Kotikatu-sarjan Pertti Mäkimaana. Miehestä on moneksi, mutta millainen henkilö Puotila itse on?

28.3.2009 17:32

Hän on huomaavainen ja odotettua rauhallisempi. Hän puhuu taloudesta, stand upin merkityksestä teatterille ja murjaisee vitsin väliin. Hän on näyttelijä, jota ei ole koskaan ryvetetty yhdessäkään otsikossa.

- Ai, minulla on puhtoinen imago? Se johtuu varmaan siitä, että elän hyvin tavallista elämää, mutta mulla on ollut sellainen tsäkä, että olen saanut tehdä töitä kaikki nämä 25 vuotta.

- Teatteri, tv-sarjat ja kiertueet ovat sellaisia työpaikkoja, jotka rajaavat elämäni aika tarkasti ollakseni rivikunnossa. Aamusta alkaen etenen koko ajan illan esitystä kohden.

Hauskan ja kunnollisen näyttelijän luulisi olevan monien naisten mieleen. Kysymys keski-ikäisten naisten seksisymboliudesta saa kuitenkin hillityn perheenisän purskahtamaan nauruun.

- En mä ole sellaista huomannut. Tuskin olen - ainakaan vasten parempaa tietämystä, hän muotoilee.

Selkääntaputtajiakin luulisi riittävän.

- Kyllä ihmiset varmasti tunnistavat, mutta käytän aika vähän julkisia kulkuvälineitä. Vietän aikaani paljon autossani lähinnä siksi, että auto toimii samalla treenauspaikkanani. Siellä on hyvää tilaa pälpättää yksinään.

Lue lisää viikonvaihteen Ilta-Sanomista!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?