Madventures-miehet luennoitsijoiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Madventures-miehet luennoitsijoiksi

Madventures -ohjelmasta tunnetut maailmanmatkailijat Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff valtaavat nyt alaa luennoitsijoina.

Tunna Milonoff ja Riku Rantala alkavat luennoida mm. monikulttuurisuudesta.

18.5.2010 14:37

Rantalan ja Milonoffin matkat luovat pohjan heidän luennoilleen, jotka koskettavat esimerkiksi monikulttuurisuutta, tavoitteiden saavuttamista, rohkeutta ja luovuutta.

Miehet ovat tehneet kolme tuotantokautta Madventures-ohjelmaansa. Viime syksynä National Geographic hankki ohjelman tv-oikeudet, jonka myötä sen näkyvyys laajeni yhteensä 189 maahan.

Luennointiyhteistyö toteutetaan Speakersforumin kanssa.

- Uskomme Rikun ja Tunnan luentojen inspiroivan ja motivoivan monenlaisia organisaatiota. On mahtavaa saada näin persoonallinen puhujatiimi verkostoomme. Uskomme Madventuresin tuovan jotain aivan uutta puhujamarkkinoille, iloitsee Speakersforumin toimitusjohtaja Patrik Ekman.

Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan seikkailut ovat tähän saakka poikineet mm. neljä Kultainen TV -palkintoa vuosina 2009 ja 2010 sekä Viihteen Erikois-Venlan (2006) ja Media & Message -palkinnot (2005). Subin katsojat ovat äänestäneet ohjelman kanavan kaikkien aikojen parhaaksi ohjelmaksi.

Sarjoista tehdyt dvd-julkaisut ovat myyneet kymmenkertaista platinaa, ja miesten Madventures-kirja Kansainvälisen seikkailijan opas valittiin vuoden 2007 parhaaksi matkakirjaksi, jolle he paraikaa kirjoittavat jatkoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?