Britney kolhi autoja parkkipaikalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney kolhi autoja parkkipaikalla

Britney Spearsin parkkeeraustaidot tarvitsisivat pikaista päivitystä.

Julkaistu: 8.8.2007 7:01

Poppari Britney Spearsin parkkeeraustaidot tarvitsisivat pikaista päivitystä. Katastrofeille altis tähti onnistui tälläkin kertaa tuhoamaan toisten ihmisten omaisuutta, kun hän yritti ohjata autonsa vapaalle paikalle hollywoodilaisen apteekin parkkipaikalla maanantaina.

Britney tuntui kiinnittävän enemmän huomiota paparazzeihin kuin ohjaamiseen, minkä seurauksena hän törmäsi vieressä seisovan hopeisen Mercedes-Benz-auton takapuskuriin. Britney jatkoi ajamista naarmuttaen toista autoa, kunnes sai lopulta parkkeerattua.

Vieressä ollut autoparka sai vielä lisää kylmää kyytiä, sillä Britney kolhi sitä uudestaan antaessaan oman autonsa oven heilahtaa holtittomasti auton kylkeä vasten.

Molemmat autot naarmuuntuivat tapahtuman aikana. Britney ei kuitenkaan näyttänyt ottavan kolarista turhia paineita. Hän kyyristyi tutkimaan ainoastaan oman autonsa vahinkoja vähät välittäen viereisen auton kolhuista. Aluksi hän hermostui paikalla olleille paparazzeille, mutta pian hän leppyi ja hymyili leveästi pieni koiransa kainalossaan.

Britneyn lapset Sean Preston ja Jayden James eivät olleet kolarihetkellä tähden mukana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?