Lindsay Lohan jätti alkoholivalistuksen taas väliin - Viihde - Ilta-Sanomat

Lindsay Lohan jätti alkoholivalistuksen taas väliin

Laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan rikkoi jälleen katkaisuhoitonsa sääntöjä sunnuntaina, kun ei ole osallistunut määräysten mukaisesti alkoholivalistukseen.

Hollywood-tähti Lindsay Lohan rikkoi jälleen katkaisuhoitonsa sääntöjä.­

24.5.2010 8:09

Asiasta kertoi RadarOnline.com -sivusto.

Lindsayn äiti, Dina Lohan vakuutti, että Lindsay osallistuu valistukseen heti, kun palaa Los Angelesista.

Pitkä taistelualkoholia vastaan

Lindsay on taistellut pitkään alkoholia vastaan. Vuonna 2006 Lohan kirjautui Wonderland-katkaisuhoitolaan alkoholin ja huumeiden käyttönsä vuoksi.

Hän pääsi katkaisuhoidosta suoritettuaan 30 päivän hoitokuurin vuoden 2007 puolella. Hän palasi takaisin katkaisuhoitoon, tällä kertaa Promises-klinikalle ajettuaan kolarin 26. toukokuuta 2007 huumeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena. Päästyään vieroitushoidosta Lohan pysyi raittiina joitakin viikkoja ja sortui taas, ja jäi toistamiseen heinäkuun lopulla 2007 kiinni rattijuoppoudesta.

Lindsay Lohan palasi takaisin vieroitukseen kolmannen kerran, tällä kertaa Cirque Lodge Drug And Alcohol Rehab -nimiseen katkaisuhoitolaan Utahissa.

23. elokuuta 2007 ilmoitettiin että Lohan joutuu vankilaan yhdeksi päiväksi ja hänen täytyy suorittaa kymmenen vuorokautta yhdyskuntapalvelua molemmista rattijuopumuksistaan. Hän on myös kolme vuotta ehdollisessa vankeudessa ja hänen täytyy suorittaa 18-kuukautinen vieroitushoito-ohjelma sekä maksaa satojen dollareiden sakkoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?