Kanye West pidätysjupakasta: Valokuvaajan julkisuustemppu!

Julkaistu:

Hip hop -tähti Kanye West on avannut sanaisen arkkunsa viime viikolla Englannissa tapahtuneesta pidätyksestä.

West vietiin poliisin hoiviin sen jälkeen, kun hän oli ollut osallisena newcastlelaisen yökerhon ulkopuolella tapahtuneessa kahakassa. Brittimedian mukaan West olisi käynyt valokuvaajan kimppuun illan päätteeksi.

31-vuotias West taas sanoo, että pidätys-uutiset ovat antaneet hänestä ja hänen toiminnastaan liioitellun kuvan. Hän avautuu tapahtumista blogissaan.

- Kun lähdin klubilta jouduin innokkaan paparazzin kohteeksi, kuten yleensäkin. Hänellä oli mielestään oikeus tunkeutua henkilökohtaiselle alueelleni, joten nostin käteni estääkseni häntä ottamasta valokuvaa. En käynyt hänen kimppuunsa, West kirjoittaa.

- Ilmeisesti kamera osui yleisessä hälinässä kuvaajaa nenään.

Westin mukaan viisi ystävällistä englantilaispoliisia saapui selvittämään tapausta hänen hotellilleen kolme tuntia myöhemmin. Poliisit kertoivat Westille vievänsä miehen kamarille rutiiniluonteisen tutkinnan vuoksi - tosin käsiraudoissa.

- Poliisit kertoivat tapauksen olleen valokuvaajan ilmiselvä julkisuustemppu. Heidän oli silti meneteltävä virallisen käytännön mukaan - kun kerran tapauksesta oli tehty viranomaisille ilmoitus, tähti kertoo.

West ei saanut kahakan tiimoilta syytteitä. Hip hop -tähti harmittelee, että maine on silti saanut kolauksen.

West pidätettiin viime kuussa lentokentällä Los Angelesissa valokuvaajan kimppuun karkaamisen vuoksi.