Kanye West pidätysjupakasta: Valokuvaajan julkisuustemppu! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kanye West pidätysjupakasta: Valokuvaajan julkisuustemppu!

Hip hop -tähti Kanye West on avannut sanaisen arkkunsa viime viikolla Englannissa tapahtuneesta pidätyksestä.

17.11.2008 14:40

West vietiin poliisin hoiviin sen jälkeen, kun hän oli ollut osallisena newcastlelaisen yökerhon ulkopuolella tapahtuneessa kahakassa. Brittimedian mukaan West olisi käynyt valokuvaajan kimppuun illan päätteeksi.

31-vuotias West taas sanoo, että pidätys-uutiset ovat antaneet hänestä ja hänen toiminnastaan liioitellun kuvan. Hän avautuu tapahtumista blogissaan.

- Kun lähdin klubilta jouduin innokkaan paparazzin kohteeksi, kuten yleensäkin. Hänellä oli mielestään oikeus tunkeutua henkilökohtaiselle alueelleni, joten nostin käteni estääkseni häntä ottamasta valokuvaa. En käynyt hänen kimppuunsa, West kirjoittaa.

- Ilmeisesti kamera osui yleisessä hälinässä kuvaajaa nenään.

Westin mukaan viisi ystävällistä englantilaispoliisia saapui selvittämään tapausta hänen hotellilleen kolme tuntia myöhemmin. Poliisit kertoivat Westille vievänsä miehen kamarille rutiiniluonteisen tutkinnan vuoksi - tosin käsiraudoissa.

- Poliisit kertoivat tapauksen olleen valokuvaajan ilmiselvä julkisuustemppu. Heidän oli silti meneteltävä virallisen käytännön mukaan - kun kerran tapauksesta oli tehty viranomaisille ilmoitus, tähti kertoo.

West ei saanut kahakan tiimoilta syytteitä. Hip hop -tähti harmittelee, että maine on silti saanut kolauksen.

West pidätettiin viime kuussa lentokentällä Los Angelesissa valokuvaajan kimppuun karkaamisen vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?