Anu Saagim: Pettäkää ulkomailla!

Julkaistu:

Päätoimittaja ja kohumalli Anu Saagimin, 46, ja Ristomatti Ratian, 67, avioliitosta on riittänyt spekulaatioita yli 15 vuotta kestäneen suhteen aikana. Anu Saagim myöntää suoraan, että kummallakin on ollut omat seikkailunsa liiton ulkopuolella.

- Eivät ihastukset ole vaikuttaneet elämäämme. Olemme jossain vaiheessa puhuneet ne asiat halki, Anu kuittaa.

Anu vakuuttaa kuitenkin olevansa ei-perinteisessä liitossaan onnellinen.

- Minulla on ihana avioliitto siinä mielessä, että olemme molemmat kamalan itsenäisiä ja teemme omia juttujamme. Toinen ei ole koko ajan kyttäämässä ja kertomassa mitä toinen saa tehdä. Olemme molemmat voineet tehdä omaa uraa. Siksi olemme toisillemme juuri oikeanlaiset, Anu arvioi.

Anu sanoo välillä soimanneensa itseään kieltäydyttyään houkuttelevista tarjouksista, joita miehiltä tulee kuulemma monin kerroin enemmän kuin mihin Anu suostuu.

- Jos menisin hetken ihastuksen mukaan, en löytäisi henkisesti yhtä hienoa ihmistä kuin Ristomatti. Ihastus kestää vain hetken, mutta se mitä minulla on Ristomatin kanssa, on tärkeämpää. Olen järki-ihminen.

Pitkät salasuhteet Anu tuomitsee, eikä hän ole kunnioituksesta kumppaniaan kohtaan sellaisiin ryhtynyt.

- Jos on niin iso tarve pettää, tai sattuu vahinko, niin pitää tehdä se muualla. Kaikille voi sattua vahinko, Anu sanoo.