Ruhtinas Albertilla avioton lapsi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruhtinas Albertilla avioton lapsi?

Monacon ruhtinaskunnassa suru-uutiset ja skandaalit tuntuvat seuraavan toisiaan. Ensin ruhtinaskunta menetti pitkäaikaisen hallitsijansa ruhtinas Rainierin.

19.4.2005 0:00

Suru-uutinen oli vielä tuoreena mielissä, kun prinsessa Carolinen miehen Ernst Augustin kerrottiin vaipuneen koomaan.

Ernst Augustin kunto on kohentunut, mutta nyt pientä valtiota järkyttää jälleen uusi skandaali: ruhtinaaksi nousseella Albertilla saattaa sittenkin olla perillinen.

Tähän asti Albertia, 48, on pidetty vannoutuneena poikamiehenä. Albert on prinssivuosinaan nähty toinen toistaan kauniimpien ja kurvikkaiden naisten seurassa, mutta kukaan ei ole saanut häntä vakiintumaan.

Tilanne on pitänyt sitkeästi elossa huhut, joiden mukaan Albert olisi homo- tai biseksuaali. Albert itse kiisti tällaiset väitteet ranskalaislehden haastattelussa vuonna 1994.

Nyt huhuja vastaan puhuu myös amerikkalaisnaisen väite, jonka mukaan Albertilla on lomaromanssista alkunsa saanut tytär.

Tarjoilijana työskennellyt Tamara Rotolo nosti prinssi Albertia vastaan isyyskanteen pian tyttärensä syntymän jälkeen vuonna 1992. Rotolo nimesi lapsensa Jazmin Grace Grimaldiksi, vaikka tyttöä ei ole koskaan virallisesti tunnustettu Grimaldien jälkeläiseksi.

Isyyskanne eteni oikeuteen vuonna 1993, mutta vain joutuakseen hyllytetyksi. Kalifornialaisoikeuden tuomari totesi, ettei isyyskannetta voida puida amerikkalaisoikeudessa, sillä prinssi Albertin amerikkalaisyhteydet eivät sido häntä maan oikeuslaitokseen. Albert myönsi kuitenkin oikeuden papereissa tavanneensa Tamara Rotolon "pari kertaa" Monacossa kesällä 1991.

Jazmin syntyi noin yhdeksän kuukautta myöhemmin, maaliskuussa 1992.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?